Szórakozás

Meglepődnek sokan, mikor megtudják, valójában mekkorák a Teletabik

Meg van az oka, hogy akkorák, amekkorák.

A Teletabikról valószínűleg majdnem mindenki tud, még a legóvatosabbak is belefutthattak valaha a főcímdalába. Ha nem, akkor:

A lila Tinky Winky, a zöld Dipsy, a sárga Laa-Laa és a piros Po furcsa egy lány, a fejükön antenna van, a hasukban egy monitor, Teletabiföldön élnek, és folyamatosan ölelgetik egymást („Nagy ölelés!”).

És mivel a legkisebbeknek szólnak, azt hinnénk pici lények, pedig nem. A legnagyobb Tinky Winky 3 méter, Po 1,98 méter, Laa-Laa 1,96 méter, Dipsy 2,5 méter magas

– írta a fasc1nate Twitter-oldal.

A kommentelők eléggé lesokkolódtak, egyikőjük azt írta, a képeket látva aznap biztos rosszat fog álmodni.

Hogy kicsinek tűnjenek a hatalmas díszletnek köszönhető a sokáig titokban tartott Wimpstone-ban. Ami aztán kiderült, így turistalátványosággá vált, ami meg annyira zavarta a helyi földtulajdonosokat, hogy elárasztották vízzel a helyszínt.

A Laa-Laát játszó Nikky Smedley azzal magyarázta ezt, hogy ahhoz, hogy kicsinek tűnjenek, nagy jelmezt kellett kapniuk, amit egy még hatalmasabb díszletnek kellett körülvennie. Arról is beszélt, hogy ahogy képzelnénk, olyan meleg volt a jelmez, levegőt csak egy apró résen kaptak, a jelenetek között pedig asszisztensek segítették őket enni és inni.

A sorozatból egyébként elméletileg a közeljövőben érkeznek új részek (előzetes érkezett már hozzá), ezeket már nem a BBC gyártja, ahogy az elsőket, hanem a Netflix.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik