Szórakozás

Érzelmi támogatóként próbálta felvinni a repülőre a kutyáját, miután ez nem sikerült, egy babakocsiban hagyta az állatot

A 7 éves kutya jó egészségnek örvend, és jelenleg egy helyi állatmenhely gondozza.

Egy nyaralásra induló nő a kutyájával együtt próbált elutazni Pittsburgh nemzetközi repülőteréről, és annak érdekében, hogy felengedjék a gépre, terápiás állatnak nevezte francia bulldogját. A légitársaság személyzete megállította a nőt, és tájékoztatták, hogy az állatot egy ládában kell elhelyezni a repülés során. Az addig érzelmi támogató állatnak nevezett kutyát ezután az utas egy babakocsiba tette, és otthagyta egy repülőtérhez közeli parkolóban, majd nélküle folytatta a gépre való felszállástírja az Insider a rendőrség Twitter bejegyzésére hivatkozva.

A 7 éves kutya jó egészségnek örvend, és jelenleg egy helyi állatmenhely gondozza. Bár találtak az állatban mikrochipet, a gazdáját egyelőre nem sikerült elérniük.

A nő ellen várhatóan vádat fognak emelni, ugyanis Pennsylvániában illegális a háziállatok magára hagyása, és akár 1000 dolláros (körülbelül 365 ezer forint) bírságra is számíthatnak, akik megszegik a törvényt.

Kapcsolódó
„Van, aki csak ezért jön ki a szobájából” – nyuszival és nózival mozgatja meg az időseket egy terápiás kutya
A Kutyával az Emberért Alapítvány heti kétszer tart terápiás kutyás foglalkozásokat egy újbudai idősotthonban. Ellátogattunk az egyik találkozóra, ahol a trükkök elsajátítása közben az is kiderült, hogyan is segít a kutya jelenléte a lakóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik