Szórakozás

Kulcsár Edinának viharfóbiája van: A szombat hajnal rémálom volt, még Márk sem tudott megnyugtatni

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Magzatpózban feküdt az ágyon, átölelve háromhónapos kislányát.

Szombat hajnalban óriási vihar csapott le az országra, aminek hatására egyebek mellett fák dőltek ki, autók akadtak el, és több vonalon nem jártak a vonatok sem. Kulcsár Edina a Borsnak elárulta: egész éjszaka nem aludt, annyira rettegett, ugyanis egy gyerekkori traumája óta viharfóbiája van. Olyannyira el tud uralkodni rajta a félelem, hogy képes belázasodni.  G.w.M-mel (Varga Márk) és háromhónapos kislányukkal, Amarával hármasban voltak otthon kertes házukban.

Kialakult egyfajta viharfóbia nálam, ami nagyon meg tudja keseríteni számomra a viharos órákat. A szombat hajnal rémálom volt, azt hittem, itt a vég, hallottam a dörejeket, meg amikor becsap egy-egy villám. Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon. Rettegtem, felkeltettem Márkot, hogy csináljon valamit, dehát mit tudott volna csinálni? Igyekezett persze megnyugtatni, de most még ő sem tudott, pedig máskor bármikor sikerül neki. Magzatpózban feküdtem az ágyon, ölelve a kislányomat, hogy minél hamarabb vonuljon el a vihar. Közben még hat miatyánkot is elmondtam, hogy csak ezt éljük túl! Szörnyű volt, ilyet azért korábban nem éltem át

− fogalmazott Kulcsár Edina, hozzátéve: a vihar az udvarukat sem kímélte.

Vitt mindent, amit ért, a gyerekek játékait, a sátrukat. A kutyánkat, Jint beengedtük éjszakára, mert bár ő kinti kutyus, természetesen őt is féltettük. Mindenesetre örülök, hogy ennek vége, de azt mondják estére újabb vihar jön, már előre rettegek!

− nyilatkozta tegnap az egykori szépségkirálynő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik