Szórakozás

Egy éve ilyenkor: rejtélyek és drogok a Balaton Soundon, balhé Milák Kristóf körül

Ez a hét sem múlik el visszatekintés nélkül: megnéztük, melyik témák érdekelték a legjobban olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Egy évvel ezelőtt a legnagyobb figyelmet az vonzotta, hogy Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke finoman megdorgálta a nem sokkal korábban véget ért vizes vb egyik legnagyobb csillagát, Milák Kristófot – annak ellenére is, hogy voltak, akik ezt inkább elkerülték volna. A tavalyi vébén 100-on és 200-on is aranyat nyerő, utóbbin világcsúcsot úszó Milák jelenleg nincs jó állapotban, már azt is bejelentették, hogy kihagyja az idei világbajnokságot.

Kapcsolódó
Wladár Sándor udvariasan helyretette Milák Kristófot
A vízben nincs nála gyorsabb, de bizonyos eseményekre is „úszva” érkezik.

Olvasóink Karin Dragossal eredtek a rejtély nyomába, hogy kiderítsék, hova tűnt az influenszer pénze a Balaton Soundon. Az előzményekből tudható volt, hogy karszalaggal fizettek mindenhol a fesztiválon, az egyenlegük pedig hamar lenullázódott. Végül a fesztivál szervezőinek kellett tisztázniuk a helyzetet.

Kapcsolódó

A Balaton Soundhoz kapcsolódik még, hogy egy magyar kutatás egyértelműen igazolta, Zamárdinál megnőtt több kábítószer jelenléte is a Balaton vízében – ami egyértelműen összefügg a fesztivállal. A legmagasabb koncentrációban kokaint, ketamint, valamint az ecstasy fő hatóanyagát mutatták ki.

Kapcsolódó
A Sound után megugrott a kokain, a ketamin és az MDMA jelenléte a Balatonban, a vízi élővilágot is veszélyeztette
Kutatók a magyar tenger vízét vizsgálták a Zamárdiban rendezett fesztiválok után.

Még mindig buli és szórakozás, de már nem itthonról: egy tiktoker megpróbáltatásait foglaltuk össze a lenti cikkben, aminek már a címe is magáért beszél.

Kapcsolódó

A sok vidámság mellé szomorúság is jutott: 47 éves korában váratlanul elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli étterem tulajdonosa. Lapunk alig egy hónappal korábban készített vele nagyinterjút, amelyben beszélt a vendéglátás nehézségeiről és az elbaltázott balatoni fejlesztésekről is.

Kapcsolódó
Meghalt a Malackrumpli tulajdonosa, Járosi Tamás
Alig egy hónapja adott nekünk egy őszinte és nagy érdeklődést kiváltó interjút.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik