Élet-Stílus

Karin Dragos visszanézte tranzakcióit, hogy rájöjjön, hová tűnt pénze a Balaton Soundon

YOUTUBE / KARIN DRAGOS
YOUTUBE / KARIN DRAGOS

Mint arról lapunkban beszámoltunk pénteken, az influenszer Karin Dragos kissé pórul járt a Balaton Soundon: karszalaggal fizettek mindenhol a fesztiválon, azonban hamar nullázták az egyenlegüket.

Eltűnt egy nagyocska összeg a karszalagunkról. A legvégén vettük észre, amikor le szerettük volna venni a maradék pénzt. Egyszerűen nem volt rajta semmi, nulla volt az egyenleg.

Kapcsolódó
Karin Dragos fesztiválkártyájáról jelentős pénzösszeg tűnt el a Balaton Soundon
Az influenszer Instagram-történetben mesélte el, mi történt vele.

Instagram-sztorjaiban folytatta a történetet:

Egy kis update az előző sztori-sorozattal kapcsolatban. Utólag jöttem rá, hogy visszanézhetőek a tranzakciók, úgyhogy az már kiderült, nem a hamburgeres vert át. Írtam közben már egy levelet is nekik a történtekről, hátha kiderül, mi történhetett. És igen, nem mi számoltuk el, valóban eltűnt onnan az a pénz.

Frissítünk!

Megérkezett a válasz a Balaton Sound sajtóosztályától. Levelükben azt írják: „Eddig még nem volt példa, hogy valakinek, minden ok nélkül eltűnjön a pénze a fesztiválkártyájáról, ez fizikailag lehetetlen is. Minden költés lekövethető és az egyenleg folyamatosan ellenőrizhető. Amennyiben a felhasználó a fesztivál applikációjában beregisztrálja a karszalagját, a fogyasztását nyomon tudja követni. Ha valaki nem biztos a költésében, keresse fel a Festipay Helpdesk pontot, ahol részletes tájékoztatást kap arról, hogy mit, hol fogyasztott illetve mennyi a helyszínen visszatéríthető összeg és mennyi az online visszatérítés összege. A vásárló a helyszínen feltöltött pénz maradvány összegét a helyszínen veheti fel. Az online feltöltés esetén viszont – a bankkártyás csalók miatt évekkel ezelőtt kialakult gyakorlat szerint -, a feltöltött összeg maradvány értékét a rendezvény után 30 napra – online – kapja vissza a bankkártya tulajdonos. Tehát előfordul, hogy a fogyasztó nem helyszíni, hanem online visszatérítést kap. Ez esetben is ez történhetett, ezért tűnt úgy, hogy a kártyáról eltűnt a pénz, valójában azonban nem károsodott a felhasználó, hiszen – ha volt feltöltése és maradt is valamennyi összeg a kártyán – online meg fogja kapnia a költések után megmaradt összeget.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik