Szórakozás

Evangeline Lilly egy csapat gyerek előtt jelentette ki, hogy szívesen lefeküdne Michael Douglasszel

Allen Berezovsky / WireImage / Getty Images
Allen Berezovsky / WireImage / Getty Images
Apa-lánya párost játszanak A Hangya és a Darázsban.

Evangeline Lilly egy beszélgetős műsorban idézte fel azt az esetet, amikor a múlt héten bemutatott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása alatt azt mondta a filmben szüleit alakító Michelle Pfeiffernek és Michael Douglasnek, hogy nagyszülőkorban is szexinek tartja őket.

Az egyik nap egy étteremben forgattunk, és egy statisztákkal, köztük gyerekekkel teli szobában várakoztunk. Odafordultam Michaelhez és Michelle-hez, és azt mondtam, »Tudtátok, hogy igazi GILF-ek vagytok?«. Michaelnek fogalma sem volt, miről beszélek, kérdezte, hogy mi az a GILF, én meg ahelyett, hogy kicsit elhallgattam volna a gyerekek előtt, kijelentettem, hogy »Olyan nagypapa, akivel szívesen lefeküdnék«

– fogalmazott a színésznő, hozzátéve: hamar felismerte, hogy nem a gyerekközönség előtt kellett volna a nála 35 évvel színésznek elárulnia a vele kapcsolatos szexuális vágyait.

GILF

A GILF az angol nyelvű Grandmother I’d Like to Fuck kifejezés rövidítése, aminek a szó szerinti jelentése nagymama, akit szívesen megdugnék. Alkalmanként Grandfather I’d Like to Fuck jelentésben is használhatják, ekkor a nagymama helyett a nagypapa szó szerepel a rövidítésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik