Szórakozás

ValóVilág: Barnának minden erejére szüksége volt, hogy ellenálljon Reninek, miután lefeküdt Pirossal

Tovább bonyolódik a szerelmi háromszög.

Mozgalmasan léptek át az új évbe a ValóVilág szereplői: míg Dani részegen randalírozott, Piros hosszú idő után és mindenki tanácsa ellenére beadta a derekát Barnának. Krisztinek vallotta be, hogy a többiekkel ellentétben neki nagyon jól sikerült a szilvesztere, ugyanis lefeküdt Barnával.

Akkor azért vagy így kivirulva, csajszi!

– örvendezett Kriszti a hír hallatán.

Megpróbálok odafigyelni és vigyázni, de most olyan jót érzek. Fogalmam sincs, hogy milyen irányba fog elmenni a kapcsolatom Barnával. Ő az a személy, aki ki tudja hozni belőlem a legjobbat, de a legrosszabbat is. Most próbálom a jót látni, és azt, hogy most tényleg igyekszik, amit eddig nem nagyon vettem észre. Úgyhogy ebből még bármi is kisülhet

– fejtette ki véleményét Piros a riportszobában.

A gerlepár Renivel közös szerelmi háromszöge azonban még mindig nem bomlott fel teljesen, bár Barna ígéretet tett a féltékenykedő Pirosnak, hogy mással nem kezd ki, amíg együtt vannak. Hamar próbára is tette az élet, vagyis inkább Reni, a lány ugyanis szokásos módon a takaró alatt közeledett a fiúhoz, aki viszont erőt vett magán, és ellenállt a lánynak, akivel eddig rendszeres szexuális kapcsolat volt köztük.

Meleg a pite, amikor nekem ott kell mellette aludnom, mert kívánom, vágyok rá. Nyilván jött is a kis simogatás, közeledett felém. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nehéz volt megállni, hogy erre ne úgy reagáljak

– nyilatkozta Barna, aki cselt eszelt ki a helyzet megoldására: helyet cserélt Ricóval, míg Reni a fürdőszobában volt, hogy ne kelljen együtt aludnia a lánnyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik