Szórakozás

Ezek a celebek mentek szét idehaza 2022-ben

24.hu
24.hu

Az évet rögtön az idei két legmeglepőbb celebválásával indítottuk: Kulcsár Edina és Csuti szakítását követően a szépségkirálynő nagyjából azonnal egy másik férfi, a rapper G.w.M. oldalán találta meg a boldogságát, Horváth Gréta és Meggyes Dávid esetében pedig a férfi volt az, aki egy harmadik, egészen pontosan Stana Alexandra miatt bontotta fel a házasságát.

Berecz Valter / 24.hu Kulcsár­ Edina és Csuti az Education Kulcsár modelliskola sajtótájékoztatóján 2016-ban.

Csősz Boglárka házassága is válással ért véget: török férjével próbálták megmenteni a 14 évig tartó kapcsolatot, de nem akartak barátként tovább élni együtt.

Hasonló sorsra jutott Peller Mariann házassága Juni Györggyel: ők tízévnyi házasság után döntöttek a válás mellett. Egyik fél sem nyilatkozott azóta, de úgy tudni, a problémáik két évvel ezelőtt kezdődtek.

Bár tavaly még arról számoltunk be évzáró cikkünkben, hogy Szabó Zsófi válása után megtalálta élete szerelmét, miután összejött Shane Tusuppal, ez a kapcsolat sem bizonyult az igazinak. Bár február végén még Monacóból bejelentkezve adtak hírt eljegyzésükről, néhány hónappal később már a szakításukról írtunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés

Szakított L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga is: sokáig küzdöttek a kapcsolatukért, de nem jártak sikerrel. Juniornak azóta új párja van, a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka.

Hosszú hónapok kálváriája után szakított Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien is. Vivien minden kapcsolatot megszakított az elvonóra vonuló exével, és azóta új párja is van már.

RTL Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien a Nyerő Párosban 2021-ben.

Singh Viki és Csepregi Tamás öt együtt töltött év után költözött szét. Békében és szeretetben váltak el, harmadik félről sem volt szó. Kajdi Csaba és párja, Dávid szintén barátok maradtak szakításuk után – ők másfél évig voltak együtt.

Szakított Pap Dorci és Esztergályos Patrik is. Az Exatlon Hungary All Star játékosairól a műsor közben derült ki, hogy együtt vannak, de a kapcsolat nem bizonyult tartósnak.

A nyáron véget ért Catherine Dederick, vagyis Mardoll és Hadas Alfréd öthónapos kapcsolata is.

Nagy port kavart Béres Anett balesete az ayahuasca-szertartást követően. Később kiderült, hogy egy párkapcsolati probléma motiválta az egykori ValóVilág-szereplőt, hogy részt vegyen a teaszenánszon. A halálközeli élménye után átértékelte az életét, és lezárta az öt évig tartó se veled, se nélküled viszonyt.

A végére pedig egy pozitív hír: Zámbó Krisztián és párja Takács Zsuzsika tizenegy év után döntött a szakítás mellett, de nem sokkal később rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Már újra közösen tervezik a jövőjüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik