Élet-Stílus

Molnár Gusztáv exének, Molnár-Fazekas Viviennek új párja van

Még gyerekcipőben jár a kapcsolat.

Molnár-Fazekas Vivien augusztus elején jelentette be, hogy a Molnár Gusztávval való házasságának vége szakadt, minden kapcsolatot megszakított a színésszel.

Kapcsolódó
Molnár-Fazekas Vivien: Gusztival minden kapcsolatot megszüntettem
Molnár Gusztáv azt mondja, ő egy hónapja józan.

Molnár Gusztáv ekkor a hírekre reagálva elmondta, bár nagyon fáj neki a szakítás, szerinte a felesége jól tette, hogy elhagyta.

Kapcsolódó

Molnár-Fazekas a minap a Blikknek mesélt arról, hogy nemrégiben új kapcsolata lett.

Bár eleinte teljesen elzárkóztam az ismerkedéstől, mert megviseltek az életemben történtek, nemrégiben mégis adtam egy esélyt, és bizalmat szavaztam valakinek. A kapcsolatunk még gyerekcipőben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozni róla, de annyit elárulhatok, hogy igazi nőnek érzem magam, hasonlóan gondolkozunk, és bízom benne, hogy a későbbiekben együtt haladhatunk a közös célok felé

– mondta a lapnak, hozzátéve: nincs bűntudata azért, mert pontot tett a házassága végére.

A végsőkig elmentem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, de hiába. Ha valaki nem akar gyógyulni, változni, azt én helyette nem tehetem meg. A végén már éreztem, hogy ha nem fejezem be azt a kapcsolatot, fizikailag és lelkileg is belebetegszem. Én pedig elsősorban egy hétéves kisfiú édesanyja vagyok, az ő érdekeit tartottam szem előtt.

Ugyan a válási procedúra lassan halad, Molnár-Fazekas szinte biztos abban, hogy még idén felbontják a házasságát Molnár Gusztávval.

Ami pedig a jövőt illeti, hasznos tevékenységekre szeretné fordítani az ismertségét, és erőt adni olyan a férfiaknak és nőknek, akik hasonló cipőben járnak, mint korábban ő, így hamarosan egy műsort is indít majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik