Élet-Stílus

Szakított Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien

RTL KLUB
RTL KLUB
Már külön is költöztek.

A Blikk arról számolt be szerda délután, hogy szakított Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien, akik a Nyerő Páros című celebvetélkedőben is megfordultak. A különválás tényét a nő megerősítette a lapnak.

Guszti most nem él velem… Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad.

Hozzátette, Molnár Gusztáv most a gyógyulásra fókuszál (mint ismeretes, öngyilkossággal is fenyegetőzött nemrég), hiszen addig nem tudnak a kapcsolatukon fejleszteni, míg a színésznek gondjai vannak.

Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette. Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét.

Molnár-Fazekas Vivien kijelentette, nem hagyja cserben férjét, de Molnár harcát nem vívhatja meg ő: „Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon”. A feleség abban reménykedik, férje befekszik egy hosszabb rehabilitációs kezelésre.

Júniusban a pár arról is hírt adott, hogy elveszítették kisbabájukat egy vetélés miatt:

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv és felesége elveszítették a kisbabájukat
Molnár-Fazekas Vivien szerint a babának még nem lett volna meg a kiegyensúlyozott szülői háttere, de már tudják, min kell változtatniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik