Szórakozás

Lakatos Márk a gúnyos stílusáról: A saját jól felfogott érdekemben is változtatni akarok

Super TV2
Super TV2
Úgy érzi, az utóbbi időben csak az indulatosabb, szarkasztikusabb oldalát mutatta meg a közönségének.

Lakatos Márk a minap Palik Lászlóék Három Igazság című műsorának vendége volt. A stylist többek között arról is mesélt, hogy úgy vette észre, az utóbbi időben csak a gúnyosabb, szarkasztikusabb oldalát mutatta a követőinek.

Elgondolkodtam, hogy egy bizonyos szint után saját magadra is toxikus az, ha egyébként a sikeres, gúnyos véleményedet folyamatosan építed, hiszen én egy olyan csávó vagyok, aki rohadtul szereti az életet, szeret örülni mindenkinek, meg szeret örülni azoknak a dolgoknak, amik tetszenek neki

– magyarázta a Lakatos, aki az elmúlt időszakban számos jelenséggel és más, híres személlyel kapcsolatban is éles kritikákat fogalmazott meg.

Mint mondta, nem célja az, hogy mindenki szeresse őt, szerinte ugyanis képmutatás azon erőlködni, hogy mindenkinek megfeleljünk.

Én alapvetően nagyon sok területen egy melegszívű, érzékeny ember vagyok, valószínűleg ezért is tudok kiakadni akkor, ha olyat látok, ami szerintem hazug, képmutató és fals, nem kóser. És azt akár indulatosabban vagy gúnyosabban elmondom. De közben szerintem az én életemben ez úgy fogalmazódott meg, hogy nem azt mondom, hogy ezt a részemet töröljem el, hanem ne veszítsem el a másik részemet is, hiszen úgy komplex a személyiségem. És a komplex személyiségbe viszont az is benne van, hogy van, amiről ezek után is sarkosan fogok nyilatkozni, vagy akár gúnyosan, szarkasztikusan

– mondta a stylist, aki ennek ellenére úgy érzi, némileg változtatnia kell a stílusán.

Nekem a humor, a gúny meg szarkazmus tökre belefér. A legjobb irodalom, amit olvasok, az pont ez. Mert egyébként miért ne lehetne intellektuálisan akár gúnyosan is hozzáállni a világ dolgaihoz? Szerintem ez egy tök oké dolog, az arányokat kell megtalálni, és ott megtaláltam most azt a pontot, amiben már én saját magam is úgy gondolom, hogy a saját jól felfogott érdekem miatt is változtatni akarok, vagy változtatni szeretnék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik