Szórakozás

Herceg Erika: 40 körül simán bevállalom a plasztikai műtétet az arcomon

Szabó Gábor / RTL Klub
Szabó Gábor / RTL Klub
Szerinte neki a kozmetikai termékekkel való ápolás már nem elég ahhoz, hogy megőrizze a fiatalságát.

Herceg Erika az nlc-nek mesélt arról, hogyan tartja karban magát. Egy évvel ezelőtt lesérült, előtte napi szinten jelen volt a sport az életében, csak nemrég kezdett el újra edzeni. Emellett az étkezésére, és arra is nagyon odafigyel, hogy eleget aludjon.

Az arcbőrét napi szinten, a számára megfelelő kozmetikumokkal ápolja, és ha éppen nem forgat, akkor nem is sminkeli magát, hogy ezzel is óvja a bőrét.

A plasztikai kezelésekkel nincs problémám, hiszen azt a célt szolgálják, hogy a bőr sokáig fiatal maradjon. A legfontosabb, hogy ízléses legyen, és ne vigyük túlzásba. A melleimet plasztikáztattam pár éve és nagyon elégedett vagyok. Az arcbőrömet pedig hidratáló injekciókkal tartom karban. 34 éves vagyok, a mindennapos kozmetikai termékekkel való ápolás már nem elég ahhoz, hogy megőrizzem a fiatalságomat. Szeretem az új és minőségibb termékeket kipróbálni, ami a külföldi piacon megtalálható. Persze ezeknél is fontos a mértékletesség. Majd ha eljön az ideje, 40 körül simán bevállalom a plasztikai műtétet az arcomon, remélem, addig megtalálom a megfelelő orvost erre a feladatra

– mondta az X-Faktor mentora.

Az elméjét leginkább olvasással, film- és sorozatnézéssel, zenehallgatással és sétával pihenteti, esetleg felhívja a szüleit, akikkel hosszú órákon át beszélgetnek.

Herceg Erika és párja jelenleg más-más országokban élnek, erről így vallott a lapnak:

Addig, amíg nem ismerkedtem meg a párommal öt évvel ezelőtt, egy »magányos farkas« voltam. Ő az első komoly párkapcsolatom, akit ennyire közel engedtem magamhoz, és most nagyon hiányzik. Mindketten hiszünk abban, hogy vannak feladataink az életünkben, amit be kell töltenünk, és ez csak megerősíti a kapcsolatunkat. Nagyon tudatosan állunk egymáshoz és mindent megbeszélünk. De azért igyekszünk minden szabadidőnket kihasználva találkozni Európa különböző pontjain, és megmondom őszintén, hogy ez is egy csodálatos időszak az életünkben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik