Szórakozás

Mia Goth és Shia LaBeouf kimentek babakocsit tologatni, utóbbi viselkedésére alig van magyarázat

GONZALO / Bauer-Griffin / GC Images / getty
GONZALO / Bauer-Griffin / GC Images / getty
Nem tudni, mi lelte.

Talán már sokan elfeledkeztek Shia LaBeoufról, a 2000-es évek szépreményű tehetségéről, aki előtt ott volt a lehetőség, hogy nagy színész váljék belőle. Ez eddig még nem történt meg, helyette totális mélyrepülésbe kezdett szakmai- és magánéletében egyaránt.

Kapcsolódó
Mielőtt még teljesen megbolondulna, kapott egy új esélyt Shia LaBeouf
A tízéves ámokfutás után új filmje jó kritikákat, ő pedig egy új esélyt kapott, hogy valami fontosat tegyen még a filmes világban.

LaBeouf jelenleg Mia Goth színésznővel alkot egy párt, nemrég közös gyerekük is született. A PageSix számolt be most pont ennek kapcsán arról, hogy a babakocsiban fekvő gyereket kimentek kicsit tologatni Los Angeles belvárosába. Míg megálltak egy gyorsétterem előtt, hogy ételt vegyenek, LaBeouf furcsán kezdett viselkedni:

előbb megfogta Goth egyik mellét a ruha alatt, majd benyúlt a nadrágjába is.

Hogy mindezt a lesifotósok miatt tette-e LaBeouf, kérdéses, de talán elfelejtette, hogy míg az ő karrierje lefelé ível, addig Goth szerepről szerepre halad felfelé a hollywoodi ranglétrán, és kicsit sem hiányoznak neki az ilyen botrányos jelenetek. LaBeouf és Goth bizarr várakozásáról több kép is van a PageSixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik