Szórakozás

Stana Alexandra: Szomorú, hogy azért kaptam több figyelmet, mert rossz szereplőként jelentem meg egy magánéleti szappanoperában

TV2
TV2
Jobban örült volna, ha valami pozitív dolog miatt kerül a figyelem középpontjába.

Januárban nem csak Kulcsár Edina és Csuti válása, de Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítása miatt is visszhangzott a hazai bulvársajtó. Az influenszer év elején jelentette be, hogy a férje kilépett az életéből, nem sokkal később pedig Meggyes maga árulta el, hogy van valakije.

Kapcsolódó
Meggyes Dávid megszólalt a Horváth Grétával való szakítása után: Van valakim
Kiakadt, amiért felesége rengeteg bántó üzenetet kapott.

Hamar pletykálni kezdték, hogy az üzletember Stana Alexandrával melegedett össze, amit később a táncosnő is megerősített, azt viszont hangsúlyozta, hogy szerinte nem ő szerette el a férfit Horváth Grétától.

Kapcsolódó
Stana Alexandra szerint ő nem szerette el Meggyes Dávidot Horváth Grétától
A táncosnő szerint Meggyes nem élt párhuzamos életet.

Stana a minap a nyíltON című műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy egyáltalán nem egy párkapcsolati drámával szeretett volna reflektorfénybe kerülni, és csalódott is, hogy mégis emiatt kapott nagyobb figyelmet ahelyett, hogy például táncosként ismerték volna el.

Némileg csalódott vagyok a világ miatt, mert sokkal jobban szerettem volna azért a figyelem középpontjában lenni, mert mondjuk értéket képviselek, mint táncos, vagy mert alkotok, gyerekeket tanítok, vagy jótékonykodom. Vagy bármi olyan, ami egy pozitív dolog, és mégis azt érzem, hogy amiatt kaptam sokkal nagyobb figyelmet, mert valahol egy ilyen rossz szereplőként jelentem meg egy magánéleti szappanoperában. Szerintem ez szomorú

– mondta.

A táncosnő a saját elmondása szerint nem változott meg a történtek hatására, ugyanúgy éli az életét, mint korábban, hiszen korábban is érték negatív kritikák, amikkel megtanult együtt élni. Utólag úgy véli, talán kezdetben jobban a háttérbe kellett volna vonulnia, több időt hagyva Meggyes Dávidnak, hogy lecsengjenek az otthoni konfliktusai. Úgy érzi viszont, hogy érzelmileg kölcsönösen elsodorták egymást, a boldogságot pedig mindenki megérdemli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik