Szórakozás

Osváth Zsolt Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel is lefotózkodott a parlamentben

Youtube / ZSHOW time
Youtube / ZSHOW time
Egy DK-s ismerősét kérte meg, hogy juttassa be a parlamentbe.

Osváth Zsolt két nappal az áprilisi választások után a Youtube csatornáján jelentette be, hogy visszavonul a politikai szerepvállalástól. A műsorvezető viszont a minap a parlamentben járt, ahol Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel is lőtt egy-egy közös fotót – előbbiről a követői nem is igen akarták elhinni, hogy nem photoshop.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt: A politikai szerepvállalásomat ebben a formájában befejezem
Szeretne addig az országban maradni, ameddig csak tud, de a párjával már tervezik a külföldi életüket.

Fideszbérenc lettem. Muszáj helyezkedni srácok. Egyébként azt mondta »Sok sikert magának«. És nyugi, nagyon illedelmes voltam, miniszterelnök úrnak szólítottam, magáztam is, szóval egy szavatok sem lehet! Szerintetek jön a Kanapéra?

– írta az Orbánnal készült közös fotó mellé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés


Osváth egyébként az Index megkeresésére elárulta, hogy egy DK-nál dolgozó ismerősét kérte meg, hogy juttassa be a parlamentbe az új Országgyűlés alakuló ülésére, ám végül a Fidesz vendégpáholyából figyelhette az eseményeket.

A műsorvezető Instagram-oldalán később feltűnt egy Gyurcsány Ferenccel közös fotó is, ami mellett már arról írt, hogy nem tudja, melyik ujjába harapjon, ezért inkább felkeresi Toroczkait és megkérdi tőle, ő mit ajánl.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés


Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit keresett a parlamentben Osváth Zsolt, 24 órán át elérhető Instagram történetében viszont azt ígérte, hogy egy hamarosan megjelenő videóban többet is elárul a dolgok miértjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik