Szórakozás

Cinthya Dictator már nem tud azonosulni a huszonéves önmagával

Youtube / Palikék világa by Manna
Youtube / Palikék világa by Manna
Szerinte akkoriban túl hangosan élte a magánéletét.

Cinthya Dictator a húszas évei elején élvezte a rivaldafényt, mostanra viszont tudatosan visszavonult a szerepléstől. Ma a művészi karrierjére és a kapcsolatára koncentrál, olyan kontextusban már nem szeretne képernyőre kerülni, ahogyan annak idején megismerte az ország.

A húszas éveim elején még sokkal meggondolatlanabbul használtam a médiát, vagy talán épp fordítva történt. Nem mondom, hogy negatív értelemben, mert én is jól éreztem magam ettől, talán adtam is valamit ezzel, de most már így 32 évesen nem tudok azonosulni azzal, aki akkor voltam

– magyarázta Palik Lászlóék Három Igazság című műsorában.

A fotográfust időnként zavarja, hogy az emberek azt feltételezik róla, hogy még mindig úgy gondolkozik, mint húszéves korában. Úgy érzi, annak idején túl hangosan élte a magánéletét, akkoriban még nem volt tisztában a hírnév hatásával. Mint mondja, a világ sokat változott az elmúlt 10 évben, szerinte mindenkinek óvatosabban kellene kezelnie azt, amit a magánéletéből, a gyerekeiről vagy éppen az egészségügyi állapotáról mutat a közönségének.

A műsorból az is kiderült, hogy ma már azért nem szerepel a tévében, mert nem keresik fel olyan formációkkal, amikben szívesen részt venne. A kapcsolatát például eszében sincs a nyilvánosság előtt mutogatni, és olyan szórakoztató műsorokba sem vágyik, amik kihoznák belőle azt az énjét, amit nem feltétlenül szeretne viszont látni a képernyőn. Utóbbinak főként az az oka, hogy a szakmájában elindult egy olyan úton, ami már sokkal nagyobb önbizalmat ad neki, mint a tévés szereplések. Tíz éven belül szeretne további sikereket elérni a karrierjében, és bár jelenleg nem vágyik gyerekre, nem tartja kizártnak, hogy ez változni fog.

Úgy érzem, hogy egy olyan bázisom van a szerelmemmel, ami abszolút befogadó lenne egy gyerekre is

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik