Szórakozás

Megyeri Csilla kipróbálta a családállító terápiát

Life TV
Life TV
Azt érezte, az élete több területén is megrekedt.

Megyeri Csilla nemrég ellátogatott egy családállító terápiára, amit elmondása alapján már régóta javasolnak neki az ismerősei, ám csak most érezte szükségét annak, hogy megnézze, hogyan működik pontosan ez a módszer. Az nlc-nek elmesélte, egy ideje már úgy érzi, nem halad előre az élete egyes területein, például a családalapítás vagy a karrier terén.

Azt éreztem, hogy blokkolva van sok dolog az életemben és megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem, aminek az okát és a gyökerét meg kell keresnem. A karrierem például egy ideig jól haladt, aztán megrekedt. A gyerekvállalás körül is pont ezt éreztem. Először Zsolti szeretett volna jobban kisbabát, most pedig fordult a kocka.

Az első terápián már túl is van, amiről élménybeszámolót is tartott.

Érdekes volt az egész, rengeteg blokkot feloldott bennem már az első alkalom is. Segített abban is, hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Hiszek abban, hogy ahhoz, hogy tökéletesen boldog legyek, ahhoz először magamat kell rendbe tennem. Most dolgozom ezen és szeretnék végre egyről a kettőre jutni. Rengeteg érdekes dolog történt az állítás során, amit szavakkal elmagyarázni nagyon nehéz. Aki egyszer részt vesz egy ilyen terápián, annak a »mező« megtapasztalása mindent elmond. Már készülök a következő alkalomra.

Kapcsolódó
Kárpáti Rebeka családállító terapeutához jár
Már csak olyan férfit keres maga mellé, akivel jobbá válhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik