Szórakozás

Andy Cohen a CNN szilveszteri élő adásában részegen fakadt ki egy politikusra

twitter / cnn
twitter / cnn
Bill de Blasióval volt igen nagy problémája.

Amerikában ismert tévés arcnak számít Andy Cohen, akinek saját műsora is van Watch What Happens Live with Andy Cohen címmel. Új év alkalmából a CNN a Times Square-ről adott élő műsort, ahol a csatorna egyik legismertebb arca, Anderson Cooper és Cohen voltak a műsorvezetők.

Hadd mondjak nektek valamit! – vágott bele Cohen egy nagy monológba, miután – szemmel láthatóan – nem kevés alkoholt elfogyasztott.

Nézni, ahogy de Blasio polgármester győzelmi táncot lejtett négy év legszarabb városvezetése után… egy dolog van, amiben a demokraták és a republikánusok is egyetértenek, hogy ő milyen szörnyű polgármester volt. Szóval, sayonara, szívem!

– búcsúzott a leköszönő Bill de Blasiótól, akit harmadjára már választottak meg polgármesternek. Eric Adams vezeti mostantól a várost.

A Twitteren sokan nem voltak elragadtatva Cohen performanszától, többen úgy fogalmaztak, még ha egyet is értenek vele, effajta viselkedés nem való a televízióba. Cohen később csak annyit írt Twitter-oldalán, hogy az előző este túlságosan sokszor kiszolgálták a pultnál, ezzel utalva az alkoholfogyasztás mértékére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik