Szórakozás

A teljes alkarjára akart egy nagy tetoválást, de a végeredmény olyan lett, mint egy óvodás rajza

Az az eredeti cél mondjuk bejött, hogy ne a válásán gondolkozzon a nő.

A tetoválás egy életre szól, vannak sikeresebb és kevésbé sikeres vállalkozások belőle. Meg olyanok is, amiket azért nem érdemes megcsináltatni, mert később megbánhatjuk. Aztán egy másik markáns kérdés, hogy oké, megvan, mit szeretnénk, de kivel csináltatjuk meg. A rossz tetoválóművész választása nem várt kellemetlen pillanatokkal járhat. Számos példa van erre. Holly Holliday az utóbbi csoportba tartozik.

A TikTokon azt mesélte, hogy kemény időszaka volt, a férjével éppen váltak. A fájdalmát enyhíteni felajánlotta egy tetoválóművész, hogy csinál neki ingyen egy tetoválást, egyfajta „tetoválásterápiaként”.

Holliday-nek már volt ekkor több tetoválása is, sőt, ez a művész is csinált már neki, így hát megbízott benne.

A nő egy viszonylag nagy tetoválást, könyvekkel, virágokkal, csillagokkal, választott ki az alkarjára.

Aztán

a bizalmamat most tönkretették, ahogy a karom is

– írta az egyik videóhoz a nő (mert hogy több videón keresztül mesélte el történetét), és hát a képek alapján meg tudjuk érteni.

@itsmehollyholliday

I’m so angry, I’ve cried so much. I trusted this artist he’s done great work in the past for me…. My trust is now ruined and so is my arm. #tattoofail

♬ original sound - Kneely_Knight

Egy későbbi videóban Holliday elmesélte az egész történetet. Fél kilenckor érkezett a tetoválóhoz, vagy másfél órán keresztül csak beszélgettek, meg a kutyával játszott, míg a férfi előkészült. Nem gondolta Holliday, hogy bármi gond lenne.

Aztán beültetett a székbe, és szabadkézzel elkezdett egy tervet készíteni az eredeti aranyos kis könyvtetoválás alapján, amit az interneten találtam. Nem azt akartam, csak valami ahhoz hasonlót. Lerajzolta, remekül nézett ki, megbizonyosodtam róla, hogy jó helyre kerül. Minden jónak tűnt.

Aztán Holliday miután nekikezdtek a tetoválásnak, arra lett figyelmes, hogy a férfi a kezeivel támaszkodik, előre-hátra dülöngél és lógatja a fejét. A nő megkérdezte, minden rendben van-e, mire a válaszban is összekuszálódtak a hangok.

A nő nem tudta, hogy menekülhetne ebből a helyzetből.

Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a hibás, amiért nem állítottam le előbb a művészt, de igyekeztem magam nem hozni egy olyan helyzetbe, hogy minden csak még rosszabbra forduljon.

Végül csak kiszabadult a házból, de össze-vissza firkának tűnik a tetoválás nagy része.

A tetoválóművész később kereste, hogy menjen vissza, kijavítja, de Holliday nem akar ezzel a férfival soha többé semmit, még mindig csak dühöt érez vele szemben. Meg lehet érteni.

De legalább elterelte a figyelmét a válásról, ilyen szempontból sikertörténetről beszélhetünk.

Kapcsolódó
Üss, zsötem, bosszúálló, anya – tetoválások a késő Kádár-korban
Kezdetleges módszerek és szegényes mintakészlet jellemezte az 1980-as évek tetoválókultúráját, amely leginkább a börtönökben virágzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik