Szórakozás

„Bekötött szemmel csináltad?” – az amatőr tetováló büszkén mutatta első munkáját, erre szétcincálták

A TikTok-oldalán tette közzé az első varrást, amit valaki másra csinált, a reakciók nem voltak valami szépek.

Hagyni, hogy valaki tetováljon az emberre, erős bizalmat feltételez, és leginkább akkor vállalkoznak rá az emberek, ha végignézték a tetováló művész korábbi munkáit, és teljesen elégedettek a látottakkal. Valahol azonban mindenkinek el kell kezdeni. Mint a TikTokon Samm néven ismert nőnek, aki büszkén töltötte fel oldalára az első tetoválását, amit más testére varrt fel.

A videót azóta már több mint ötmilliószor nézték meg, és nem azért, mert csodájára járnak a tetoválásnak, és elvesznek a szépségében. Épp ellenkezőleg. Inkább szörnyülködnek a női arcot és azt egy félig eltakaró rózsát ábrázoló, minimalista alkotáson.

A Mirror című brit bulvárlap beszámolója szerint a kommentelők döntő többsége annyira rondának tartotta a tetoválást, hogy könyörögtek a nőnek, hogy inkább felejtse el a műfajt, és ne is tetováljon másokra többet. Vagy legalább gyakoroljon még, mielőtt egy újabb ember bőrére akar felvarrni valamit. Az egyik hozzászóló azt kérdezte:

Bekötött szemmel csináltad, egy trambulinon ugrálva?

Mások azon értetlenkedtek, hogy miért egy ilyen nagy tetoválással, és nem egy kisebb, könnyebb darabbal kezdte meg mások tetoválását. Voltak, akik megértőek voltak, közölve, hogy „mindenkinek el kell kezdenie valahol”, de gyorsan hozzátették, hogy „még gyakorolnod kell, mert „ez rossz, és ez tény”. És azt tanácsolták neki, hogy

Ne tetoválj másokat, amíg készen nem állsz.

@descendantofsalemwitches

I have to say it’s not bad for my first time tattooing on someone other than myself. I was nervous😩 ##tattok ##tattoo ##rose ##minimalist

♬ Hit It - Yung Skrrt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik