Szórakozás

Elsírta magát, amikor megtudta, ártatlan tetoválása egy szexuális aktust mutat

Kiválasztani a megfelelő tetováló művészt nagy odafigyelést igényel, különben könnyen lehet, hogy egy olyan tetoválással kell együtt élnie az embernek, amit nagyon nem szeretne a bőrén látni. Így járt egy Bekah Milly nevű amerikai nő is, aki a TikTok-oldalán osztott meg egy videót tetoválásáról, amin elvileg egy szép, megható jelenetnek kellett (volna) megjelennie. Az, ahogy megöleli az őrangyalát.

A kommentelők azonban gyorsan jelezték, hogy a kép valami egészen másra emlékezteti őket. Valamire, ami minden, csak nem ártatlan. Konkrétan egy szexuális aktusra. A tetováláson látható nő arca előtt ugyanis nem egy másik ember, az „őrangyal” vállát és fejét látták megjelenni, hanem egy feneket.

@bekah.milly

##fyp ##tattootok ##tattoo ##goodjoke

♬ Original sound - witch fingers

Milly videóját, amin sírva közli, hogy milyenre sikerült a tetoválás, már több mint 11 milliószor nézték meg a közösségi oldalon, és végül ő is kénytelen volt elfogadni, hogy tetoválása valóban rosszul sikerült. Annyira, hogy már közölte, megpróbálja kijavíttatni, és arra kérte az embereket, hogy küldjenek neki ötleteket arra, hogyan is lehetne ezt megvalósítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik