Szórakozás

L.L. Junior nem érti, miért kellene szabadkoznia amiatt, mert testőrrel jár fellépni

lifetv
lifetv
Fő a biztonság, állítja a zenész.

L.L. Junior a napokban közösségi oldalán osztott meg egy felvételt, melyen az volt látható, hogy egy jótékonysági eseményen járt a zenész egyik kollégájával, GwM-mel. Sokaknak feltűnt, hogy testőrök vigyáznak a testi épségükre, ennek kapcsán nyilatkozott L.L. Junior a Blikknek, ugyanis többen nem értették, miért volt szükség ilyen biztonsági intézkedésekre.

Kapcsolódó
g w m
GwM: Relatív, hogy mennyi idő alatt keresek ötmilliót
A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója GwM, azaz Varga Márk, aki ferencvárosi utcagyerekből lett büszke Porsche-vásárló. Elkísértük egy napjára és koncertjére.

Ezen az eseményen nem azért volt ott a testőröm, mert egy pillanatra is megfordult volna a fejünkben, hogy ott bármi gond lehet. Nem is értem, miért kellene szabadkoznom a több éve velem együtt dolgozó személyzetem miatt, egy aznapi, három koncertes turné előtti jótékonysági esemény miatt. Azonban aki az éjszakában dolgozik, pontosan tudja, hogy miért kell testőr. Amikor megérkezünk egy bulira, koncertre, nem tudjuk mire számíthatunk, mi vár ránk. Ezért is fontos, hogy legyen ott olyan személy, akinek a feladata megszervezni, hogyan jutunk be az autótól az öltözőig, onnan pedig a színpadra, majd ugyanezt visszafelé is, mert a tömegben haladni sem egyszerű. Emellett az ő feladatuk a dedikálás és a sokszor már ittas rajongókkal való fotózkodás leszervezése is.

L.L. Junior szerint nem lehet előre megjósolni, hogy mindig nyugodt körülmények fogadják őket a bulikban.

Ez a munka egy kicsit zsákbamacska ebből a szempontból. Lehet, hogy kedves, cuki gyerekek köze érkezünk, vagy ittas kannibálok várnak ránk a nézőtéren, ezért jó ha ott van a security. Ez egy kemény éjszakai munka, amelyet 25 éve űzünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik