Szórakozás

Elképesztő, meddig nem esik le a férfinek, a mellette álló nő a barátnője

Kínosan sokáig nem esik le a férfinek, miről lehet szó.

Távkapcsolatban él Niki és barátja, de mikor utóbbinak szülinapja volt, a barátnő elhatározta meglepi. Már a repülőn ült, mikor a részleteket is kiagyalta: az Amazon futárjának adja ki magát. Sötét ruhába öltözött, sapkát, napszemüveget és maszkot vett fel még, sokat tett azért, hogy ne ismerje fel a barátja. Ez olyannyira sikerült, amire valószínűleg még ő sem számított.

A férfi aláírja a papírt, hogy átvette a csomagot, elindul vissza a házba, mikor észreveszi Niki húgát egy parkoló autó mögött, ahogy videózza őket.

A barát azt gondolja, csak szórakoznak vele és az átverés az átvételi papír volt, amit alá kellett írnia, mert az volt ráírva: „Itt írd alá kis pöcs”.

A két nő hisztérikusan nevet, a férfi azonban nem érti, mi ilyen vicces. Niki testére próbálja rávezetni, megkérdi, „ki ő”, de a barát csak vállat von, és azt mondja, össze van zavarodva.

Csak mikor Niki végre leveszi a sapkát és a napszemüveget, esik le a férfinek, hogy a barátnője az. Át is öleli, és már ő is nevet a helyzeten.

Niki A TikTokra kirakott videóhoz annyit írt, talán kicsit túl jól is sikerült az álcája.

@niki.bayat

Disguised myself a little too well 🥸 this was going viral on IG so posting here ##fyp ##longdistance ##amazon ##bf ##mystory ##homecoming

♬ original sound - Niki Bayat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik