Szórakozás

Britney Spears apja beleegyezett, hogy visszalép a gyámságtól

James Devaney / WireImage / Getty Images
James Devaney / WireImage / Getty Images
Az énekesnő ügyvédje azt mondja, kivizsgálnak majd mindent, amit a férfi az elmúlt 13 évben tett.

A TMZ birtokába jutottak olyan új dokumentumok, melyekből kiderült, hogy Jamie Spears, Britney Spears apja beleegyezett abba, hogy a lánya feletti gyámságot átadja olyannak, aki az énekesnő szerint alkalmasabb a feladatra.

Mint az a jogi dokumentumban olvasható:

Valójában nincs annak oka, hogy felfüggesszék vagy eltávolítsák Spears urat a szerepköréből. Mindazonáltal Spears úr indokolatlan támadások célpontjává vált, így nem hiszi, hogy ez a lányával való nyilvános csata jót tenne bárkinek is. Bár meg kell még vizsgálni a benyújtott papírokat, Spears úr szeretne együttműködni a bírósággal és lánya ügyvédével is, hogy lemondjon a gyámsággal ráruházott feladatairól. Spears úr mindig is Spears kisasszony apja lesz, mindig feltétel nélkül fogja szeretni és mindig az ő érdekeit fogja szem előtt tartani.

A benyújtott anyagból még kiderül, hogy Jamie Spears szerint Britney anyja egyáltalán nem vett részt a gyámságban, sőt, az énekesnő felé se nézett az elmúlt 13 évben. Emiatt a popsztár apja érdemelne dicséretet, aki „megmentette a lányát” és újfent megjegyezte, soha, semmibe nem kényszerítette bele.

Britney ügyvédje, Mathew Rosengart is megszólalt a TMZ-nek, ő azt mondta, üdvözlik a döntést, de azért csalódottak, hogy Jamie Spearsék megtámadták például az énekesnő anyját is. Ki fogják vizsgálni a férfi másfél évtizedes tevékenységét, akinek majd eskü alatt kell vallania arról, mit csinált és mit nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik