Szórakozás

Pirner Alma: Pár éve egyszer idegösszeomlást kaptam

A rosszindulatú kommentek miatt, amikből idézett is.

Pirner Alma is a #stopabuzus kampány mellé állt és felhívta a figyelmet arra, hogy az ismert emberek is emberek, akiket ugyanolyan rosszul érintenek a bántó kommentek.

Pirner Almának egyszer meg kellett szöknie Olaszországból
Elvették az útlevelét, két napig éhezett, és egy fűtetlen apartmanon osztozott 15 másik lánnyal.

Egy senki vagy, soha semmire nem fogod vinni, nem vagy anyának való, mindig csak egy kis rúdtáncos r@banc maradsz, gazdag vén f@sz tart el téged is, sajnálom a gyereked hogy ilyen anyja van, minek él egy ilyen ember, sötét vagy, buta vagy, transzvesztita vagy, takarodj, egy napot sem dolgoztál még…

– idézett az őt ért támadásokból Pirner Alma, aki összeroppant a támadások miatt.

Most csak párat válogattam ki azokból a gyöngyszemekből, amiket már én is megkaptam, és ezek még a “kedvesebbek” voltak.
Pár éve egyszer idegösszeomlást kaptam emiatt, mert azt éreztem mindenáron megpóbálnak lenyomni és ott is tartani. Én pedig nem tehetek ez ellen semmit. Én rengeteget küzdöttem, bizonyítottam, hogy »elég vagyok« és »érek valamit«, hogy nem a múltam határoz meg. Harcoltam az elfogadásért, elismerésért, tiszteletért. Most már kikerülöm ezeket az embereket és átlépek rajtuk. Akik élőben eddig SOHA nem mertek odajönni hozzám az elmúlt 20 évben a negatív véleményükkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés, Okt 29., 2020, időpont: 7:54 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik