Szórakozás koronavírus

A koronavírus miatt gyakorlatilag hatósági javaslat lett New Yorkban a glory hole

A biztonságos, de távolságtartó szex fontosságára hívták fel a figyelmet a Twitteren. Mindenki rögtön ugyanarra gondolt természetesen.

Bár az Egyesült Államokban is elkezdett lassulni a koronavírus, de a járvány miatt még így is komoly, olykor nehezen betartható szabályokat kell betartani az amerikaiaknak. Hatványozottan igaz ez például New York-ra, ami a koronavírus által legdurvábban fertőzött területek közé tartozott.

A Twitteren a hatóságok ezért közzé tettek egy dokumentumot, ami felhívja a figyelmet a felelősségteljes szex fontosságára.

Arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg mindenki háztartáson belül oldja meg a szexuális életét, de ha erre valamilyen oknál fogva nincs lehetősége, akkor legyen óvatos és próbáljon meg minél kevesebb partnerrel érintkezni.

A Twitterre közvetlen ennyit posztoltak, viszont a bejegyzésben található egy link, ami további instrukciókat tartalmaz. Itt a hatóságok egészen részletes dolgokra is kitérnek, hogy mit szabad és mit nem. A felhívás szerint az állampolgároknak érdemes olyan pozícióban közösülniük, amik a lehető legbiztonságosabbak, vagyis nem ajánlott például a csókolózás, de az úgynevezett rimming sem (ekkor az egyik fél a másik fél ánuszát izgatja nyelvvel), mivel a tesztek szerint a vírus terjedhet ondóval és akár ürülékkel is.

Az egyébként lényegre törő és szabados dokumentum egy ponton a „make it a little kinky” kifejezést használja (legyünk kicsit piszkosak), majd rögtön arról kezd beszélni, hogy hogyan húzzuk meg szex közben a határokat. Ez gyakorlatilag a glory hole (nagyjából szexlyuk) óvatos, finomkodó körülírása, amire a Twitterezők elég gyorsan rá is jöttek, egyikőjük például azt írta, hogy ő úgy értelmezi, hogy az egészségügy gyakorlatilag a glory hole-t ajánlja a biztonságos szex alternatívájaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik