Szórakozás koronavírus

Tom Hanks tartott egy csodás online beszédet ohiói végzős egyetemistáknak

Van abban valami inspiráló, mikor Hanks neked mond beszédet, mert lediplomáztál.

Tom Hanks a Wright State Egyetem végzős hallgatóit lepte meg nemrég, miután tartott egy online beszédet nekik a diplomájuk megszerzése alkalmából. A vérplazmáját kutatási célokra adományozó színész igazán inspiráló volt.

Gratulálok nektek, kiválasztottak! Azok vagytok, mert erre nem számíthattatok, mikor elindultatok a Wright State által kínált kalandra. Régi időkben kezdtetek, még a 2020-as nagy pandémia előtt. Ezekről az időkről úgy fogtok beszélni: igen, az még a koronavírus előtt történt. Életetek ezen részét úgy fogják azonosítani: »azelőtt« történt. Akárcsak a világháborúk vagy az internet esetében: »még a háború előtt«, »még az internet előtt«, »még Beyoncé előtt«. Az előtt szó komoly súllyal kötődik majd hozzátok. Ha mindannyian példás amerikaiak leszünk, az utána szó is hangsúlyos lesz számotokra. Úgy, mint »ez történt a vírus megfékezése után, mikor ismét kimehettünk a szabadba«

– mondta Hanks, némi poénnal fűszerezve mondandóját, úgy zárva a beszédet:

Ti, kiválasztottak, ti lesztek azok, akik új struktúrát, új valóságot, új világot fogtok teremteni nekünk. Azok után, amin a világ keresztül megy, még mindig bizonytalan a jövőnk, ám mi, akik most ünneplünk, egy dologban biztosak vagyunk: ti nem fogtok bennünket cserben hagyni. Köszönjük ezt, és gratulálok!

Kiemelt kép: YouTube.com/WrightStateUniversity

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik