Szórakozás

Amikor a celebek annyira gazdagul viselkedtek, hogy mi csak a sarokban sírtunk

Az egész egy Gucci-táskával kezdődött.

Elton John ugyanis a magángépéből ajtónyitás után egy szép lendülettel kihajította a 4000 fontos, vagyis körülbelül másfél millió forintos táskáját. Ez a gazdagságnak már az a szintje, amit földi halandóként tényleg nem érthetünk meg, valószínűleg azért sem, mert a tízezer forintos táskánkat sem dobálnánk sehova, pláne nem magángépek ajtajából a földre.

De nyilván nem Elton John az egyetlen olyan celeb a világon, aki annyira gazdagul viselkedik néha, hogy amiatt inkább a sarokban sírunk csendben.

Ott van rögtön a 21 éves dollármilliárdos Kylie Jenner, aki pár hónapja egy nap úgy kelt fel, hogy elérkezettnek látta az időt megmutatni az összes luxusautóját, vagyis két Range Rovert, egy Rolls Royce-t, egy Porschét, egy Lamborghinit és egy Ferrarit. Aki érez magában erőt arra, hogy kiszámolja ezeknek az összértékét, kérjük, az se küldje be szerkesztőségünkbe a végeredményt, mert szeretnénk nyugodtan eltölteni az ünnepeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2019, időpont: 2:20 (PDT időzóna szerint)

Az is Kylie Jennerrel esett meg, hogy Ellen DeGeneresnek panaszkodta el, hogy a nővérei néha azzal szekálják, hogy ő a leggazdagabb a családban, emiatt vele akarják kifizettetni a közös nyaralásokat.

Erről pedig ne is beszéljünk már:

Kylie Jenner többet költött gyereke első születésnapjára, mint Magyarország éves GDP-je
Még jó, hogy a kislány nem sok mindent fogott fel ebből az egészből.

Ha már a Kardashianoknál járunk, ne feledkezzünk meg Kim Kardashianról, aki Kanye Westtel él egy háztartásban. Egy olyan háztartásban, ami már annyira minimalista, hogy még a villanykapcsolók is csak apró, külön számukra dizájnolt pöckök a falon, és ahova Európából kell mesterembert repíteni, ha valami hiba keletkezik a padlón. Utóbbiról West beszélt a Forbesnak adott interjújában.

És azt láttad már, hogy miből iszik Jennifer Lopez? Ettől a szegénynél is szegényebbnek fogod magad érezni. Kivéve persze, ha neked is van Swarovski-kristályokkal kirakott, monogramos poharad, amiből a forgatás szünetében kortyolgatod a mandulatejes lattéd.

Fotó: James Devaney/GC Images

Te milyen ajándékot kaptál nyolchónaposan? Egyáltalán kaptál bármilyen ajándékot mielőtt még egyéves lettél volna? Tamara Ecclestone lánya igen. Egy névre szóló Hermès-táskát, aminek az alapára is többmillió forint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2014, időpont: 8:03 (PDT időzóna szerint)

Ezek után Justin Bieber valójában kispályásnak számít azzal a húzásával, hogy saját márkás lábtörlőt pakoltat a magángépe lépcsője elé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2019, időpont: 4:52 (PDT időzóna szerint)

Attól is erősen szegénynek fogod érezni magad, amit Halsey csinált idén húsvétkor. Az énekesnő a barátainak kedveskedett azzal, hogy több ezer dollárt rejtett el húsvéti tojásokba, amiket aztán meg kellett keresniük. Elég gyorsan össze kéne barátkozni Halseyvel.

via GIPHY

Aki pedig szó szerint két kézzel szórja a semmibe a pénzt, az Post Malone, aki nemrég egy koncertjén 50 ezer dollárt, vagyis közel 15 millió forintot, egy kisebb budapesti lakás árát dobta be a tömegbe.

Kiemelt kép: Instagram/Kylie Jenner

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik