Szórakozás

A cuki unikornis kutyakölyök, aminek farok nőtt a homlokára

Sok mindenre mondják, hogy cuki, de Narwhal tényleg az.

Igazi internetes szupersztár lett Narwhalből, a kölyökkutyából, akit az utcán hagytak gazdái, és akit egy kutyamentő szervezet, a Mac’s Mission talált meg, lábán egy sérüléssel, és egy másik, idősebb kutyával – írta a Mirror.

Narwhal, „a kis mágikus, szőrös unikornis”, így nevezték el a menhelyen, ugyanis az ebnek a fején egy kis farok nőtt. A Mac’s Mission egy videót tett közzé a kutyáról kedden, ami rögtön hatalmas népszerűségre tett szert, úgyhogy képeket és részletek is elárultak Narwhal rajongóinak. Például azt, hogy ha boldog, az elülső farkát nem csóválja.

Guess what Magical Unicorn Narwhal Puppy has a vet appointment for xrays today? Well since we only know of one magical unicorn narwhal puppy we maybe gave too much for this to be a tricky question… BOL!!! We think he appreciates not being outside in this terrible freezing snow mess. Love,MacKeeperOfUnicorns

Közzétette: Mac the pitbull – 2019. november 12., kedd

Az extra farok nem kapcsolódik semmihez, és nincsen semmilyen funkciója azon kívül, hogy a valaha volt legmenőbb kölyökkutyává tegye!

– írták, miután megvizsgálták, megröntgenezték. Az állatorvos szerint egyelőre arra sincs semmilyen ok, hogy el kelljen távolítani Narwhalról az extra testrészt.

The million dollar question about Narwhals extra tail on his face. Is it connected and does it wag? The extra tail is…

Közzétette: Mac the pitbull – 2019. november 12., kedd

A Mac’s Mission egyébként pont egy olyan szervezet, ami a speciális kutyáknak segít, az olyanoknak, amiket bántottak, sérültek vagy születési rendellenességük van és segítség nélkül elpusztulnának.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik