Szórakozás

Emmy 2019: Idén a férfiak jobban öltöztek a nőknél

Ha nem is mennyiségben, de minőségben. Összeszedtük a gála legjobb ruháit.

Évről-évre egyre izgalmasabban öltöznek a férfiak is a díjátadókon, és bár idén is a legtöbben az unalmas fekete szmokingot választották fehér inggel, szerencsére azért ha mennyiségben nem is, idén minőségben simán lenyomták a férfiak a nőket. Számítani lehetett rá, hogy a Póz színészei fognak a legérdekesebb ruhákban pózolni, Billy Porter villantott is egy orbitális kalapot.

Billy Porter kalapján elfért volna egy teljes egyházi kórus is akár
Ezúttal is megadta a módját a gálázásnak.

Viszont a mi kedvencünk a sorozat másik színésze, Ryan Jamaal Swain volt, aki izgalmas mintás öltönye mellé sminkkel is izgalmasabbá tette a szettjét. Ez alapján kevesebb férfinek kellene viszolyognia a sminkeléstől átadókon.

Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images

Szintén a Póz sorozat szállította az egyik legjobb női ruhát is. Az Amerikai Horror Story-ban is feltűnő Angelica Ross szettjén minden tökéletesen passzol egymáshoz, egyszerre giccses és visszafogott.

Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images

A Dawson és a haverok címszereplőjeként megismert James Van Der Beeknek is jót tett a Pózbeli szereplése, ugyanis bár szmokingban érkezett, a különböző árnyalatú extrém színek tökéletesen illenek egymáshoz, a cípőválasztás pedig plusz pont.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

RuPaultól minden gálán sokat várunk, és ezúttal sem okozott csalódást.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Gwendoline Christie a gála alatt szentképnek öltözött, meg is szavaztuk neki az idei díjátadó legérdekesebb ruhája jelképes díját.

Gwendoline Christie szentképnek öltözött az Emmy-gálára
Gyakorlatilag Jézusnak öltözött a Trónok harca sztárja.

Ugyanakkor az HBO-s afterparty-ra átöltözött, és ezt sem lazázta el, apróságokkal téve különlegessé egy sima rózsaszín kardigánt.

Fotó: Michael Tran/FilmMagic

A további kedvenceinket pedig galériába raktuk, kellemes lapozgatást!

Galéria
Lena Headey (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik