Szórakozás

Az Emmy-gála narrátora Felicity Huffman börtönbüntetésén viccelődött

Egy poénba belezavarodva pedig elmondta, hogy szívás a melója.

Idén az Oscarhoz hasonlóan az Emmy-gálának se volt műsorvezetője, viszont felkérték Thomas Lennon színész-komikust, hogy narrálja végig az átadót, helyben kitalált poénokkal tarkítva az élő eseményt, ami nem egy könnyű feladat. Lennon viszont az egyik legviccesebb trollkodást hozta ki ebből az egészből.

Ben Whishaw díja alatt azzal viccelődött, hogy a színész vezetékneve a hangutánzó szó arra, amikor egy brit személy elhajt melletted biciklivel, ugyanakkor volt egy pont, ahol gyakorlatilag beismerte a saját kudarcát poén közepén.

Maradjanak velük, mert hamarosan akár történelmet is írhatunk az első női vagy fekete jelölttel varieté kategóriában. Az Emmy haladó szellemű? Vagy csak az van… hogy öööö… ezért nem vállalják ezt a melót az emberek, mert szívás!

Ugyanakkor két erős poént azért csak összehozott. A gálát a Fox csatorna adta, ami Rupert Murdoch hírhedt ausztrál milliárdos tulajdonában áll jelenleg, erre tett vicces utalást Lennon.

Az Utódlás valamennyire a Murdoch családon alapul, ugyanazon a Murdoch családon, aki arra utasított, hogy üljek itt és mondjak poénokat, és fantasztikus élmény, abszolút imádom és szeretném megköszönni nekik a lehetőséget. Remélem a családom biztonságban van még.

A másikat pedig Felicity Huffman kárára, akit 14 nap börtönre ítélték egyetemi felvételis csalási botránya miatt. Huffman nyert már Emmy-re legjobb női főszereplő kategóriában, a kategóriát pedig így vezette fel Lennon.

A producereink megkértek rá, hogy említsem meg külön a korábbi női főszereplő kategória győzteseit, akik ma este a börtönből nézik a gálát. Remélhetőleg gyorsan eltelik az a két hét.

A nézők ugyanakkor a Twitteres reakciók alapján nem igazán élvezték Lennon narrációját, többen értetlenkedtek, hogy mégis mit művel, de akadtak olyanok is, akik empatikusan csak szerették volna, ha a producerek nem kötelezik rá, hogy ezt a műsor végéig csinálja.

Kiemelt kép: Slaven Vlasic/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik