Szórakozás

Jason Batemannél senki sem lepődött meg jobban az Emmy-díján

A meglepettség több fázisa leolvasható volt az arcáról.

Tegnap megtartották a sorozatvilág legfontosabb díjátadóját, az Emmy-gálát, ahol mindenki meglepetésére Jason Bateman három Trónok harca-epizódot is kiütött a legjobb epizódrendezés díjáért, amit az Ozarkos munkájáért nyert.

A Trónok harca tarolt az Emmyn
De az Amazon is örülhet a Fleabag című vígjátéksorozatuknak.

A színésznél már a jelölés is meglepő volt rendezői kategóriában, de arra senki nem számított, hogy meg is nyeri a díjat. De senki nem számított kevésbé rá, mint maga Bateman. Érdemes figyelni az arcát.

Szerencsére akad olyan Twitteren, aki belassította a jelenetet, szóval íme itt van mégegyszer ugyanaz sokkal lassabban, arcmozdulattól-arcmozdulatig.


Egyébként nem ez volt az egyetlen vicces reakciója az este folyamán. Nagyon viccesen részt vett Jimmy Kimmel poénjában is, aki éppen azzal viccelődött, hogy jobb is, hogy nincs az Emmy-nek házigazdája, majd a saját műsora kapcsán viccesen megjegyezte, hogy ki az, aki arra vágyik, hogy egy asztal mögött üljön és érdeklődést színleljen Jason Bateman nyaralós sztorijára. A főleg vgjátékszerepeiről ismert színész pedig gyorsan reagált.

Kiemelt kép: Fox

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik