Szórakozás

Ha nem megy az orális szex

Problémás terület a kapcsolatban az orális szex? Csak azzal van gond, vagy más egyéb szexuális cselekmények sem mennek? Mit lehet tenni, ha az orális szexszel gond van, hogyan lehet az ellenérzéseken változtatni? Ezekre válaszolunk.

Az orális szex sokak számára intimebb dolog a behatolásos szexnél, éppen ezért vannak nők és férfiak is, akik kényelmetlenül érzik magukat közben – amikor kapják mástól a kényeztetést. A nők esetében jellemzően azért nem szeretik, ha a partner a lábak közé indulna, mert ők maguk nem érzik komfortosan önmagukat a nemi szervükkel. Vannak nők, akik azt hiszik, hogy a lábuk között ronda, nem szép, hogy csúnya, pedig a partnert a legkevésbé érdekli annak külleme, akkor, abban a pillanatban csak az számít a másiknak, hogy jól érezze magát az orális szex alanya.

A legrosszabb az, ha valaki összehasonlítja a saját nemi szervét a pornósztárokéval. Azok a méretek és küllemek azért szerepelnek felnőttfilmekben, mert ritkák, egyediek, esetenként plasztikai sebész is rásegített: ismert tény az ánuszfehérítés például, ami teljesen természetellenes dolog. Azt, amin nem tudunk változtatni, el kell fogadnunk, és amin tudunk változtatni, azon mindenképpen változtassunk. Azon biztosan tudunk változtatni, hogy hogyan állunk az orális szexhez, hogy hogyan vélekedünk erről, mekkora falat emelünk magunk köré akár szóban, akár a testiségben. Az alábbi kérdések segíthetnek ezt tisztázni, hiszen az is lehet, hogy nem maga az orális szex a gond, hanem valami más.

A szexuális élet ugyanis tükrözi a romantikus életet, ha komoly gondok vannak a kapcsolatban, akkor az meglátszódik majd a szexuális életen.

  • Csak orális szex közben van szorongás, idegesség, vagy a szex más területén is?
  • Élvezetes-e a szex?
  • Volt-e valaha az orális szexszel kapcsolatban valamilyen traumás élmény?

Ha a válaszokból kiderül, hogy csak az orális szex fogadásával van gond, akkor van módszer arra, hogy átprogramozzuk az agyunkat és megszabaduljunk a szorongástól. Az orális szex az a dolog, amivel a partner kifejezheti elfogadását, szerelmét, amin keresztül megmutathatja a szenvedélyét. Sok férfi hamar elélvez, vagy nem úgy merevedik, ahogyan szeretné, mindezek ellenére az a vágyuk, hogy kielégítsék az imádott nőt. Erre az egyik legjobb módszer az orális szex, de ha azt az illető nem tudja kellően befogadni, akkor problémákat generálhatnak a kapcsolatban. (Természetesen a korai magömlésre és a merevedési zavarra is a szexterápia a leghatékonyabb megoldás.)

Fotó: iStockphoto
  • Engedje meg, hogy imádja a partner úgy, ahogyan szeretné!
  • Elalvás előtt fantáziáljon az orális szexről, a fantázia arról szóljon, hogy milyen jó érzés, ha a partner megcsókol ott lent.
  • Jógalégzésekkel álljon neki az orális szexnek, mély levegővétel be és ki, ez segít ellazulni.
  • Amikor már nem érzi kényelmesnek, zavaró a helyzet, akkor váltsanak pózt, és folytassák máshogyan. Később térjenek vissza az orális szexre, és mindig csak annyit fogadjon be, amennyi még jólesik.

A másik oldalról is beszélni kell, hiszen vannak, akiknek nem az orális szex fogadásával, hanem annak adásával van gondjuk. A partner íze okozza általában a problémát, de vannak, akik számára undort keltő ez a dolog, és csak azért csinálják, hogy viszonzást kapjanak. Ennek természetesen semmi értelme,

a szexuális élet inkább arról szóljon, hogy abból legyen több és sok, ami mindkét fél számára jóleső érzés.

Az alábbi kérdésekkel tisztázható, hogy mi az, ami gondot okozhat az orális szex adásával.

  • Csak és kizárólag az orális szex adása közben érez ellenszenvet? Vagy már előtte?
  • A szexben más cselekvések kiváltanak ehhez hasonló ellenszeves érzést, esetleg undort?
  • Volt-e korábban traumatikus élmény orális szex adása közben?
  • Bűnösnek érzi-e magát, amikor letérdel a partnere elé az orális szexhez?

Ha a válaszokból kiderül, hogy csak az orális szex okoz ilyen érzést, és leginkább a partner íze miatt, akkor célszerű az alábbiakat végigcsinálni.

  • Elalvás előtt fantáziáljon a szexről, és képzelje el, hogy jó érzéssel tölti el, ha orális szexszel kedveskedik a partnerének.
  • Jógalégzésekkel lazuljon el a kádban, és fürödjenek együtt: a vízben más lesz a partner íze, kóstolgassa, de csak annyira, amennyire jólesik. Ha már kellemetlen érzéssel tölti el, hagyja abba. A partner csak akkor fogja élvezni, ha azt látja, élvezettel adják neki, nem pedig kötelességből vagy undorral.
  • Ha már a kádban, víz alatt jól megy, akkor melegítsen fel tejszínt és keverjen bele mézet! Ezt a meleg finomságot kenje rá a partnere péniszére, ha ellenkező esetről van szó, azaz férfi adja a nőnek, akkor tejszínhabbal, kevés mézzel próbálkozzon. ügyeljen arra, hogy a hüvelybe ne menjen cukros étel, mert az felborítja a terület természetes baktériumait!

A szexben az a csodálatos, hogy mindig, minden korban lehet azért tenni, hogy jobb, minőségibb legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik