Szórakozás

Jordyn Woods tagadja, hogy lefeküdt volna Khloé Kardashian gyerekének apjával

Kijött Jada Pinkett Smith beszélgetős Facebook műsorának, a Red Table Talknak az új epizódja, amiben először beszélt nyilvánosan Jordyn Woods arról, hogy állítólag vele csalta meg Tristan Thompson kosaras Khloé Kardashiant.

Amikor a húgod legjobb barátnőjével csalnak meg, és konkrétan a fél világ erről beszél
Ez történt most Khloé Kardashiannal, akinek élete végre érdekesebb lett, mint bármelyik Kardashiané eddig.

A legérdekesebb dolog, amit Woods mond az interjú során, hogy nem történt szex közte és Thompson között, mindössze egy részeg szájrapuszi, a pletykákkal ellentétben.

Sose öltáncoltam neki, csókolóztam vele, ültem az ölében. Mindössze mind együtt voltunk egy csoportban. Egyszer se hagytuk el a nyilvános teret, és mentünk együtt a fürdőszobába, vagy a hálószobába.

Szerinte a legnagyobb hibát azzal követte el, hogy elment egyáltalán Thompson házibulijába, ahol az eset történt. Azt állítja, hogy nem az ő hibája, hogy Khloé szétment gyereke apjával. Kardashian viszont ezt másként gondolja, az interjú után rögtön Twitterre is pattant, hogy reagáljon.

Miért hazudsz, Jordyn? Ha már próbálod bevédeni magad nyilvánosan, ahelyett, hogy privátban felhívj és bocsánatot kérj először, legalább legyél őszinte. Amúgy te vagy az oka annak, hogy szétment a családom.

Egyébként Woods apja a Kaliforniába jöttemen dolgozott, ezért a családja nagyon közeli kapcsolatban van Will Smith családjával. Ennek köszönhető a műsorban való szereplése. Smith be is jelentkezik a Bad Boys 3 forgatásáról a fenti epizód elején, hogy biztosítsa a lányt néhány atyai jótanács mellett, hogy a családja mögötte áll, bármi is történjen.

Kiemelt kép: Lilly Lawrence/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik