Szórakozás

A leszbikus szex érdekli legjobban a pornófogyasztókat

Íme a legfontosabb statisztikai adatok a Pornhubról.

Elkészült az év legjobban várt statisztikai összeállítása, a Pornhub látogatási számait bemutató Year in Review.

A világ legnagyobb online pornóbirodalmának idén 33,5 milliárd látogatója volt, ami azt jelenti, hogy napi szinten közel 100 millió ember jár oda tartalmat fogyasztani, ami – ahogy a Pornhub statisztikusai kiszámolták – olyan, mintha minden nap Kanada, Lengyelország és Ausztrália teljes lakossága odakattintana.

Másodpercenként 962 keresés történik az oldalon. Az idei keresések ranglistáját Stormy Daniels vezeti – ugyebár ő az a pornósztár, akivel 2006-ban Donald Trump megcsalta a feleségét (amely affér oda vezetett, hogy az Egyesült Államok elnöke bűncselekményt követett el a kampányfinanszírozási törvény megsértésével, de ez már egy másik történet).

A második leggyakrabban keresett kifejezés a Fortnite (aki nem tudná, egy 200 millió regisztrált felhasználóval rendelkező videójátékról van szó), míg a harmadik egy tisztán technikai fogalom, a 4k, ami pedig a nagyfelbontású tartalmak iránt érdeklődők nagy számára utal. A top 10 legkeresettebb kifejezés között olyanokat találhatunk még mint a „romantikus”, a „transz” vagy épp a „tetoválás”.

Ha nem a kifejezéseket, hanem a legkeresettebb témákat nézzük, itt nincs jelentős változás az előző évhez képest, még mindig a leszbikus, a hentai, a milf és a step mom (mostohaanya) vezeti a listát. A nők között a leszbikus a legnépszerűbb keresőszó, míg a férfiak a japán szóra kerestek leggyakrabban.

A keresések alapján a 3 legnépszerűbb pornós idén a már említett Stormy Daniels, valamint Mia Khalifa és Riley Reid volt. A férfi színművészek között a sorrend: 1. Jordi El Nino Polla, 2. Johnny Sins, 3. James Deen.

További érdekes adatok:

  • A top 3 pornófogyasztó ország: 1. USA, 2. Egyesült Királyság, 3. India.
  • A három legnézettebb kategória: leszbikus, japán, milf.
  • A pornónézés kedvenc napja a vasárnap.
  • Az átlagos Pornhub-fogyasztó 35,5 éves.
  • A nézők 71,6 százaléka telefonról nézi a videókat és a képeket.
  • Csak az idei évben 1 millió órányi, azaz 114 évnyi új tartalom került fel a Pornhubra.
  • Minden egyes percben 207 ezer videót néznek az oldalon.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Mi jár a pornószínészek fejében szex közben?
Mindannyian szoktunk álmodozni munka közben. De mi van akkor, ha a munka egyenlő a szexszel?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik