Nagyvilág

Újabb pornósztár kísérelt meg öngyilkosságot

Honey Gold már gyógykezelés alatt áll.

Az elmúlt években több tragikus eset – öngyilkosság, kábítószer-túladagolás – is rámutatott arra, hogy a pornóiparban komoly gondok vannak, legalábbis ami a színészek mentális egészégét illeti.

2017 végén 3 hónap alatt öt felnőttfilmes halt meg.

A napokban újabb ismert pornós, Honey Gold adott vészjelzést: Twitteren tudatta követőivel, hogy a lelki egészségével komoly gondok vannak, nehezen tud megbirkózni azokkal a traumákkal, amelyek a közelmúltban történtek, és mivel ezeket a problémákat nem tudta kezelni, öngyilkosságot kísérelt meg.

Honey Gold arról írt, hogy kezelésnek veti alá magát, menedzsere a költségek fedezésére gyűjtést indított az interneten. Később a sztár nevében a menedzser, Xhylea Weatherill írt a Twitterre, méghozzá arról, hogy Honey Gold már a szakklinikán van, megkezdődött a kezelése.

Hat nap alatt 26 ezer dollárt dobtak össze, 48 ezer összegyűjtése lenne a cél.

Mint azt korábban megírtuk, egy pszichológus elmondta, hogy a szexiparban dolgozó nők 90 százaléka szabadulni akar, de nincs más lehetőségük. A szakember szerint – kis túlzással – olyan mértékben lehet náluk poszttraumás stressz szindrómát megállapítani, mint a háborús veteránok esetében.

Honey Gold egyébként a szakma egyik feltörekvő csillaga, a legutóbbi pornó-Oscaron 5 díjra is jelölték, többek között az Év színésznője kategóriában.

via Fox, kiemelt kép: Twitter

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik