Élő Szórakozás

Végre van neve a hercegnek!

Egy helyen a harmadik gyerek születése körüli legfontosabb pillanatok.

Kiemelt kép: Getty Images/Karwai Tang

Búcsúzunk

Katalin megszült, a név is meglett, más teendőnk ebben az élőzésben nem maradt, úgyhogy elköszön a 24.hu Szórakozás rovata <3

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Hát ez nem jött be, DailyMail

22:22 van, szerintem engedjük el a DailyMail mai ígéretét, miszerint még ma lesz név. Jó éjt, holnap pedig újabb monitorbámulás jön a név miatt. Ki adja vissza az ezzel töltött időt az életünkből?!

Vilmos herceg elfogadta a felkérést

Vilmos herceg örömmel elfogadta, hogy öccse, Harry herceg tanúja legyen a Meghan Markle-lel való házasságkötésekor. Ez csak természetes, hiszen Harry herceg pedig Vilmos herceg tanúja volt, mikor feleségül vette Kate Middletont 2011-ben.

Michelle Obama gratulált a herceg születéséhez

Barack és én gratulálunk Vilmosnak és Katalinnak. Remélem, hogy nemsokára találkozunk egy jó kis pizsamapartira a Buckingham-palotában. Rajtam a köntösöm lesz!

– írta.

Több nap is eltelhet, mire kiderül az újszülött herceg neve

Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke már tegnap, azaz április 23-án megszületett, arra valószínűleg még várnunk kell, hogy kiderüljön, mi lesz a neve. Testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő születése után két-két napot kellett várni, hogy kiderüljön a nevük. Harry herceg nevét már 24 órán belül elárulták, bátyja esetében azonban egy hét is eltelt, mire elárulták, hogy Vilmosnak hívják.

Elhitte, hogy ő II. Erzsébet? Ráfázott

Ugyanis a királynő viaszfiguráját szállították hétfőn délután a kórházhoz, amikor mindenki arra várt, hogy Katalin hercegné kilépjen végre az ajtón az újszülöttel. II. Erzsébet így is elvitte a show-t, hogy valójában ott sem volt.

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Katalin hercegné még ma este hazamegy

György és Sarolta pedig már megnézte a kistesót és haza is vitték őket. Mindenki arra vár, hogy végre az egész világ láthassa a kisfiút.

Olvasói sztorik