Élet-Stílus

Több dolgot sem értünk Katalin hercegné szülés utáni képeivel kapcsolatban

Kate Middleton, pontosabban Katalin cambridge-i hercegné 1982-ben született, ami azt jelenti, hogy idén volt 36 éves. Harmadik gyereke születése után készült fotóiról pedig kiderült, hogy bármennyire is közelít a negyvenhez, gyakorlatilag képtelen az öregedésre, de legalábbis nagyon jó a sminkese.

Már az is egészen természetfeletti teljesítmény, hogy

pár órával a szülés után úgy néz ki, mint más egy hét wellness után,

arról pedig ne is beszéljünk, hogy már aznap haza is ment a kórházból, míg mások ilyenkor napokig bent fekszenek, és örülnek, ha ki tudnak kelni az ágyból. Egy átlagos nő egy átlagosan nehéz szülés után tényleg csak feküdni tud a hasleszorító nagyibugyijában, amibe óriásbetéteket kell tennie, mert még hetekig vérzik, és semmire sem vágyik kevésbé, mint hogy kiálljon egy tucatnyi újságíró kamerája elé vigyorogni, pláne mert járni is alig bír. Ehhez képest Katalin full sminkben és tökéletes hajban mosolyog, meg integet a csinos kis ruhájában, miközben senki nem gondol bele, hogy mi játszódik le benne, illetve hogy mi van épp a ruhája alatt. Szóval teljes őrültség irigykedni Katalinra, mert nehéz ennél keményebbet elképzelni.

Ezek után az már csak ráadás, hogy a hercegné a harmadik gyerek után is pontosan ugyanúgy néz ki, mint öt évvel ezelőtt, György születésekor. Ez pedig vagy azt jelenti, hogy nem váltott sminkest és stylistot azóta, vagy azt, hogy talált valami módot arra, hogy konzerválja magát.

Így nézett ki 2013-ban, pár órával György születése után:

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Így 2015-ben, miután megszülte Saroltát:

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Ez pedig a legfrissebb fotó, öt évvel az első gyerek után:

Fotó: Max Mumby/Getty Images

A mellette álló Vilmost nem érdemes nézni, mert neki sminkese sincsen, és a genetikája sem olyan szerencsés, mint feleségének. De legalább időben észbe kapott és megvált a maradék hajától is, aminél egy herceg esetében nehéz menőbb dolgot elképzelni.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik