Szórakozás

Újabb részletek Hajdú Péter ATV-től való távozásáról

A műsorvezető kedd este, közösségi oldalán jelentette be, hogy újabb rövid fejezetet zárhat le az életében, ugyanis szeptembertől nem folytatja az Esti Frizbi című műsort és az ATV-től is megválik. Hajdú Péter arról írt, hogy ő döntött így, amit a vezetőséggel is közölt.

Szakított Hajdú Péter és az ATV
A műsorvezető a Facebookon jelentette be, hogy véget ér műsora, az Esti Frizbi az ATV-n, illetve elköszön a tévécsatornától. Az ominózus letiltott Deutsch Tamás interjú lehet mögötte.

Szerda reggel a csatorna hivatalos közleménye is megérkezett, amiben Németh S. Szilárd megköszönte Hajdú munkáját és nagy nézettséget hozó műsorait. Ezzel szemben a Borsnak már egészen mást nyilatkozott, amiből az sejthető, hogy nem zajlott minden békésen.

Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére

– mondta Németh a lapnak, ami egy munkatárs beszámolójára hivatkozva arról is ír, hogy a kifizetésekkel is gondok voltak, olyannyira, hogy még Sváby András és Hajdú között is megromlott a viszony.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik