Szórakozás
Budapest, 2014. október 22.
Koós János énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban az elõadómûvész életpályájára emlékeztek.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Koós János vőlegényétől rabolta el felesége szívét

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2018. 03. 17. 07:53

Korábban a témában:

Nemrég jelent meg Koós János életrajzi könyve Koós kapitány képtelen képes könyve címmel, abból derül ki, hogyan ismerte meg feleségét, Dékány Saroltát. 

A hölgy akkor még más menyasszonya volt, de mikor Koós meglátta egy fesztiválon, azonnal tudta, hogy ő az igazi.

Mint a mesében… Hol volt, hol nem volt, egyszer egy fesztiválon megláttam a színpadon egy nőt, aki olyan szép volt, olyan üde, olyan csinos és kívánatos, mintha tényleg csak egy mese főhőse lett volna. Csak álltam és néztem, szóhoz sem jutottam egy darabig

írja könyvében. Koós is nős volt akkor, mikor Dékány Saroltába beleszeretett.

Olyan szerelmes lettem bele az alatt a nap alatt, mint egy nagyágyú. (…) Ez olyan érzés volt, amikor teljesen kivetkőzöl emberi mivoltodból, elkezdesz remegni, megszűnnek az oldalak, nincsen jobb meg bal oldal, nincsen mennyország meg pokol, csak ott van előtted valaki, aki az egész világegyetem középpontja. (…) Ha jól emlékszem, megkérdeztem, hogy mikorra van kitűzve az esküvője. Megmondta. – Rendben van, meglesz az esküvő. De tudod, ki vesz el téged: Én!

1971-ben aztán tényleg el is vette, és azóta is azt állítja, hogy a zenei világban ő az egyetlen, aki szerencsésen házasodott.

Kiemelt kép: MTI / Zih Zsolt

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.