Szórakozás

Koós János eltűnt feleségét kutatja

Negyvenöt éve nem hallottam Mariannról, azt sem tudom, él-e még. Ha igen, már ő is túl van a hetvenen. Remélem, nem esett semmi baja, mert nagyon jó asszony volt

– nyilatkozta az énekes a Story legfrissebb számában. Koós azért szeretne találkozni Mariannal, mert Dékány Saroltával kötött házassága előtt templomi esküvője volt vele, az egyházi frigyet pedig nem lehet felbontani. Pedig mindennél jobban szeretné elvenni végre Dékányt templomban is. A magazin emlékeztet: a római katolikus vallás szerint a házasság olyan szentség, amely alapesetben csak egyszer adható ki — kivéve akkor, ha az egyik fél megözvegyül. Mivel itt nem erről van szó (illetve nem lehet tudni), így a megyés püspökhöz kell majd fordulni, aki kimondhatja a házasság érvénytelenségét úgy, hogy mindketten élnek még.

Mariannal egyébként hét évig voltak együtt, illetve Dékány Sarolta sem volt független, amikor találkoztak: már elvált Máté Pétertől, viszont jegyben járt egy másik férfival, akivel felbontotta az eljegyzést Koós miatt.

További részletek a Story január 25-i számában.

Kiemelt kép: 24.hu/Karancsi Rudolf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik