Szórakozás

Herczeg Zoltán: Mától végre nem vagyok celeb

A divattervező/üzletember Facebook-oldalán adott magyarázatot követőinek kérdéseire, hogy miért is nem látható mostanában a képernyőn, ezzel együtt pedig elég éles kritikával is illette a kereskedelmi csatornákon feltűnő “hírességeket”.

“Ez is eljött, mától végre nem vagyok “celeb”, akármit is jelentsen ez. Történt ugyanis (…), hogy a két nagy ker. csat. egyszerre keresett meg egy-egy nagy, főműsoridős show műsorával, egy éneklőssel és egy főzőssel. Át is mentem a castingokon szépen gyorsan, mint kés a vajon, ám a matematikai (logikai) kérdésnél azonnal elvéreztem mindkét esetben, kb. egy napon belül. Valamiért nem értem meg, nyilván mert értetlen vagyok, hogy miért is jó nekem aprópénzért hülyét csinálnom magamból a képernyőn egy ország előtt, ill. még alá is írnom néhány év nagyon szigorú és abszolút elköteleződést adott csatorna mellett mindezért” – írja Herczeg Zoltán, aki zokon vette, hogy a tárgyalások végén végül még választ sem kapott a tévécsatornáktól. 

“Ők meg azt nem értik meg, hogy miért kardoskodom állandóan a minőség, tartalom, érték szavakon, mit akarok én ezzel tulajdonképpen, mire akarok kilyukadni? Mikor ezek az érvek pro és kontra matematikai síkra terelődnek, vége is a beszélgetéseknek rögtön. Külön érdekesség, hogy egy ilyen (első) árajánlat küldő e-mailem után azonnal és végérvényesen véget ér az addigi nyájas kommunikáció, és szó nélkül zárul a zügy, annyit se kapok, hogy így nem OK Te hüje, sok ez a pénz érted. Érted? Még a fáradtságot se veszik, hogy válaszoljanak. Kertévés berkekben így megy ez, kultúrálisssan. De vannak ám, akiket mindez nem zavar, így maradnak hát a jól bevált arcok botlábbal és fahanggal karaokézva, latex gumiruhában a taknyos medencében csúszkálva, habos tortával az arcukba dobálva, csótányevés közben vígan énekelve, vagy éppen kutyahányást jóízűen kortyolgatva. Mert van az a pénz. Néhány százezer forint. Mindezért mától nem vagyok hát celeb, kiestem a pixisből. Tessék engem akkor keresni kérem, ha az érték, tartalom, minőség szavak érthetővé és szükségessé válnak” – olvasható a divattervező közösségi oldalán, ahol a teljes bejegyzés is olvasható. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik