Szórakozás

Gesztesi borított: Havas szerelmet vallott Claudiának

A napokban derült ki, hogy Gesztesi Károlytól két évre bevonták a jogosítványát, amiért novemberben ittasan vezetett. Habár Havas Henriknek ehhez semmi köze, ő úgy döntött, hogy közösségi oldalán osztja meg véleményét az esetről. A Tanár Úr egy Ferrárihoz hasonlította Liptai Claudiát, majd elmondta, hogy Gesztesinek nem kellett volna kezdenie vele, hiszen várható volt, hogy szakítás lesz a vége. Ha nincs házasság, talán az ivást is el tudta volna kerülni.

Gesztesi csak nevetett mindezen, de azért visszaszúrt Havasnak. A színész a Borsnak elmondta, hogy Havasból csak az irigység szól, mivel annak idején ő is odavolt Claudiáért.

Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért. Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza… gondolom, nem akart elválni, egyszerűen az érzelmeit nem tudta kontrollálni többé. Mint Claudia volt férje, azt kérem Havastól, hogy mindig legyen ilyen bátor, mint akkor volt. Meg merte tenni, hogy szerelmet vall egy nőnek, akinek egy 110 kilós, küzdősportokban jártas ura van – vagyis én

– kezdte a színész, aki szerint ő és Havas most már ugyanazon a helyen állnak.

Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki. Mi vagyunk a sorfal. Viszont büsz­ke vagyok rá, hogy ezt a csapatot képviselem, vagyis, hogy volt idő, amikor az enyém volt ez a Ferrari nő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik