Szórakozás
Image: 73672754, A TV2 csatorna Sztárban sztár címû mûsorának felvétele 3. évad 9. adás. Az adás idõpontja: 2015.11.22. Fotó: TV2., License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Havas szerint Gesztesi Liptai Claudia miatt iszik

24.hu
24.hu

2017. 01. 10. 18:41

Korábban a témában:

Gesztesi Károly novemberben, erősen ittas állapotban ült a volán mögé, aminek eredményeként most a bíróság nemcsak pénzbüntetést szabott ki rá, de két évre a jogosítványát is bevonták. A színész mindezzel elégedett, sőt úgy nyilatkozott, hogy megkönnyebbült, amiért nem kell többé hazudnia.

gesztesi károly (Array)

Az eset, meg úgy általában Gesztesi alkoholproblémái megihlették Havas Henriket, aki közösségi oldalán fejtegette, hogy mi vezethetett a színész függőségéhez. A Tanár Úr a saját életéből merített hasonlattal kezdte:

2000 környékén, amikor az egész ország a Heti Hetest nézte, akkor egy cég felajánlotta, hogy bizonyos ideig ad nekem egy Ferrarit – csak úgy. Pontosabban nem csak úgy, hanem hogy azzal járjam a várost, az országot, fellendítve ezzel a cég forgalmát. És akkor én nem kértem a Ferrarit. Azt mondtam, nem illik hozzám. Az igaz, hogy sztárnak sztár vagyok, de amire igazán büszke vagyok, az a szerénységem! Úgy éreztem, hogy nekem egyszerűen nem állna jól egy Ferrari.

A luxusautót aztán párhuzamba állította Liptai Claudiával, majd a konklúziót is levonta.

Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát. Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik? Bánatomban alkoholmámorba menekültem volna, és lehet, hogy én is tökrészegen szétgázoltam volna egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt. Nem kellett volna se nősülni, se inni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.