Szórakozás

Ez teljesen tönkreteheti Tatár Csilla napját

A köztévéhez igazolt műsorvezetőnek gyakran húzós napokat kell átélnie, ezért van valami, amit sose felejt el.

Tatár Csilla élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a TV2-től az MTVA-hoz igazolt. Azt mondja, így sokkal felszabadultabb, és az állandó nyomás is eltűnt. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne kéne keményen dolgoznia. Van, hogy kétszer annyi időt tölt munkával, mint mások.

“Hozzászoktam már a feszített tempóhoz. A nehéz nap nálam 16 órát jelent, amit munkával töltök, és általában folyamatosan cseng is a telefonom. Ilyenkor megpróbálok előző nap korán lefeküdni, és lehetőleg sportolni egy nagyot” – kezdte Csilla, aki azt is elárulta, hogy mi az, ami ezeken a kemény napokon helyre tudja tenni.

“Reggel mindig farkaséhesen ébredek fel, és ha nem reggelizek, akkor szédülök, nem indul jól a napom. Ha reggel rendesen eszem, akkor az ebédem és a vacsorám sem kell, hogy olyan bőséges legyen, és így nem terhelem le annyira a szervezetem. Minden reggel biztosan megiszom egy rizstejet, kávét és mellé egy banánt is szoktam enni” – mesélte a műsorvezető.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

Tatár Csilla szeretné, ha mások is hasonlóan cselekednének, ezért csatlakozott egy kampányhoz, amely a reggelizés fontosságára hívja fel a figyelmet. A 2015. januári Actimel Reggeli Rutin Felmérés szerint ugyanis a megkérdezett 25 és 60 év közötti 600 felnőtt 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, és mindössze 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap. Pedig csak egy kiadós, vitaminokkal teli, tápanyagokban gazdag menü elfogyasztása biztosítja, hogy napközben tele legyünk energiával és megfelelően tudjunk koncentrálni az előttünk álló feladatokra.

Ajánlott videó