Szórakozás

Tatár Csilla: Ne hidd barátodnak a kollégát

A műsorvezető komoly tapasztalatokkal gazdagodott csatornaváltása kapcsán.

Tatár Csilla a Blikk interjújában új munkája, A Dalban való háziasszonyi teendői mellett arról is vallott, hogyan is csapódott le benne a TV2-től való – nem éppen konfliktusmentes – távozása.

“Ne hidd a barátodnak azt a kollégát, akivel jóban vagy, mert csak addig lesz veled kedves, amíg úgy viselkedsz vele, ahogy szerinte viselkedned kell. Aki tizeniksz éven át dolgozik ugyanott, az köt a munkahelyén barátságokat, és én tizenkét éven át voltam a TV2-nél. Én voltam a Csilike, és tulajdonképpen ott nőttem föl. Az öt legjobb barátomat is ott ismertem meg, de a vége felé már hajlamos voltam arra, hogy összekeverjem az érzéseimet és az embertípusokat. A legvégén aztán az emberi kapcsolataim erőteljesen tisztázódtak.(…) Abban a pillanatban, amikor azt mondtam, lépést váltok, onnantól kezdve már nem Csilike voltam, hanem Tatár Csilla, aki nem a mi gyerekünk. Ez fura volt” – meséli a műsorvezető, aki azt is elárulta, új közegében jól érzi magát, emellett a magánélete is rendben van.

“Van mellettem valaki, aki nagyon fontos lett nekem, és ő pontosan tudja, hogy családban képzelem el az életem. Szeretek feleség lenni, és szeretek szerelmes lenni. Így kerek a függetlenségem.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik