Szórakozás

Alekosz rendelésre kapta a barátnőjét

A celeb három és fél éve van együtt szerelmével, akinek kiválasztásánál fontos szempont volt a tűsarkú cipők szeretete és a szolimentes bőr…

Alekosz még ennyi idő után is tud olyat mondani, amitől lehidalunk. Sokkoló főzős videóin talán már meg sem lepődünk, ahogy azon sem, hogy hosszú hetekig “zaklatta” a Facebook atyját, Mark Zuckerberget, közösségi oldalának használata miatt, de most arról számolt be, hogy hogyan szerezte szőke barátnőjét, Bettit.

“Ő rendelésre érkezett. Mikor kijöttem a Villából, elkezdtem járni az országot. A fejemben megvolt, hogy milyen nőt akarok: 17-21 év közöttit, 170 centi magas, hosszú, szőke hajú, és szeresse a tűsarkút, a szoknyát. Szép fehér bőre legyen, ne szoláriumozott. Leírtam a paramétereket egy papírra, odaadtam az öcsémnek pár ezer forint kíséretében, és mondtam neki, hogy mire hazajövök a fellépésről, szerezzen nekem egy ilyen nőt. Egy kérésem volt, hogy hivatásos ne legyen, de mire hazajövök, itt legyen. Hajnalban jöttem haza ittasan, és itt várt egy olyan nő, akit megálmodtam. Ugyanis a testvéremnek eszébe jutott, hogy az akkori párjának az egyik barátnője pont így néz ki… Bekövetkezett, aminek be kell következni és azóta itt maradt, itt boldogít engem” – részletezte Alekosz a Kiskegyednek.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik