Szórakozás

Alekosz a YouTube-nak is nekimegy

A Facebook atyjával való egyoldalú levelezés után ezúttal a népszerű videómegosztó oldalnak adott haladékot az egykori VV-győztes.

Úgy látszik Alekosz szívesen vágja nagy fába a fejszéjét. A VV4-gyel ismertté vált celeb ugyanis a Facebook után most a YouTube-ot szemelte ki magának, ahogy ezt közösségi oldalán hosszasan ecsetelgeti.

….A You-Tube-ról folyamatosan tűnnek el Sláger Dalok és minden ami jó. A Való Világ 4 brutális You-Tube-ról való szisztematikus kiirtásáról már nem is beszélek. Értem én a Szülőanyjukat 1 forintért eladó, különböző fenekeket tisztító managerek lelkivilágát, de akkor is. Kérem ne folytassák ezt. Ettől nem lesz több pénz a zsebükben. Csak a rajongók élménytől való megfosztása marad. A rajongó nem érti és nem is kíván belelátni a magyarországi You-Tube és a magyar zeneipar zsoldosainak a viszonyaiba. Csak szeretnénk látni és hallani kedvencünket! Ha már havonta fizetünk az Internetért. Magam is szerződve voltam a magyarországi You-Tube csapatával, de az irreleváns Reklámföltételek miatt kiszálltam. 30 napot adok a You-Tube-nak arra, hogy föloldja a 18-as korhatáros korlátozást a Halálosztó Című Alkotásom hozzáférését illetően. A megtekintés jelenleg: 101.000. 1984-ben sem volt 18-as karika a Mozikban. Még Amerikában sem! Utána néztem. Remélem, mire Arnold Schwarzenegger megjön Magyarországra, addigra rendezni tudjuk a kényes kérdést a videómegosztóval” – írja Alekosz, aki egyébként Demjén Ferenc videója miatt is reklamál a posztjában.

Ha valami különös oknál fogva lemaradt volna a bejegyzésben említett fergeteges Alekosz-moziról, akkor azt ITT megtekintheti, a korábbi ámokfutásról pedig ITT talál videót.

Ajánlott videó