Szórakozás

Hibázott az RTL Klub Alekosz szerint

A VV4 győztese Orbán Viktor szavaival üzent az RTL Klub programigazgatójának, mert valami nagyon nem tetszik neki.

Dani vasárnap esti kiesése Alekoszt is mélyen érintette, még Facebook-oldalán is szót emelt a srácért, aki egy kis intelligenciát csempészett a Való Világ 7-be. Mégsem ő, hanem párbajellenfele, Dennis térhetett vissza a villába.

A VV4 győztese a bejegyzés végén Orbán Viktor mai Merkel-sajtótájékoztatós szavaival próbált hatni az RTL programigazgatójára, mert az privilégiumot követel egy eszmerendszernek; amit nem adhatunk meg neki.

“Kolosi Péter hibát követett el azzal, hogy kiemelte Danit a Villából. Más körülmények között talán indokolt lehetett volna ez a döntés, de három ordenáré, egy szerelmespár és egy áttetszően halovány Játékos mellé bizony jól jött volna egy Dani. Értem én az RTL klub Managmentjét, miszerint is már a médiában való haknizásra gondol, de egyelőre még tart a Játék. Kolosi Péternek tudnia kell, hogy nem minden Való Világ szükségszerűen ordenáré; s ha valaki azt akarja mondani, hogy a VV szükségszerűen ordenáré, az privilégiumot követel egy eszmerendszernek; amit nem adhatunk meg neki” – posztolta Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik