Szórakozás

Az Édes Élet leg-leg pillanatai

Tegnap érkezett a sokkoló hír, a TV2 realityjének befellegzett, így nem láthatjuk tovább kedvenc túlfizetett celebjeinket. Ennek okán összegyűjtöttük a sorozat legemlékezetesebb momentumait.

Az Édes Élet elkaszálását meggyászolva, csokorba szedtük a reality legviccesebb, legmeghatóbb és legérthetetlenebb jeleneteit. A videók után aztán lehet sírni vagy pezsgőt durrantani. Ki-ki a saját érzése szerint…

Kétségkívül az Édes Élet legmeghatározóbb eseménye Berki Krisztián herevasalása volt. Szerintük ember nem létezik ebben az országban, aki ne hallott volna róla, így mindenképpen a listánk élén végzett.

Az egyik legromantikusabb lánykérést is a sorozat nézői láthatták. Varga Viktor a jégpályán kérte meg szerelme, Cinthya kezét. A helyszín mellett a körítés is különleges volt. A dolog szépséghibája csupán az, hogy a párocska ma már szóba se áll egymással…

A legmegmagyarázhatatlanabb jelenet az volt, amikor L.L. Junior rákényszerítette párjára, Csillára, hogy egy autókereskedésből vigyen el egy kocsit egy próbakörre, de a fiatal anyuka az első oszlopnak nekihajtva összetörte az autót.

Az Édes Élet több terhességet és szülést is bemutatott már, de a legmeghatóbb mind közül az volt, amikor Sági Szilárdék ötévnyi sikertelen próbálkozás után megtudták, hogy ikreket várnak. Az első ultrahang és a szívhangok kicsalták a könnyeket.

A legfájdalmasabb pillanat címét kétség kívül Fásy Ádám és kislánya, Zsülike megható apa-lánya duettje nyerte el. Mi legalábbis kínok kínját álltuk ki, amikor végighallgattuk a dalt, persze ez nagyon szubjektív. Lehet, hogy mi vagyunk zeneileg alulképzettek…

A legviccesebb Győzike bécsi kirándulása volt, hiszen a showman végigjárta a város legnépszerűbb bevásárló utcáját is. Mi is a neve? Ja, igen! Mariastinferfrassze! Azaz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik